Как се запознахте?

"How i Met Your Mother" може да се похвали като един от най-добрите сериали, които са излизали някога, ако не броим "Friends" - майката на всички в този жанр. Човек е социално същество и рано или късно ще срещне своята половинка, а след време ще започне да разказва същите истории на своите деца. Има само един проблем в тези моменти, когато се усмихнеш, разхождайки се обратно по улицата на спомените - твоята версия никога не съвпада с версията на жена ти. Ако си попадал в тези кодирани съобщения, ето какво трябва да знаеш в точен превод!

Запознаха ни приятели на сляпа среща

Сляпата среща се урежда между хора, които не успяват да счупят леда или имат смелостта на пинчер зад блиндирана врата. Някой от компанията най-накрая ги съжалява и ги изпраща на среща с девойка от същата порода. Резултатът е повече от ясен - двамата се залюбват и никога не се разделят, защото предпочитат да избегнат дискомфорта от подобни социални събития. 

Бяхме колеги в университета

Връзките във висшето учебно заведение винаги са от два вида:

Даваш плътска жертва на зубърката, за да можеш да завършиш университета за радост на цялата рода. 

Напиваш се в края на сесията и след това си обвързан, честито! 

Седяхме на един чин в училище

Единственото по-силно от ученическата любов, това е лепилото C-200. Трансформацията на девойка в не девойка е за цял живот и именно там могат да се родят най-силните връзки, освен това ти пишеше домашните, което си е бонус. 

Не си спомняме как се запознахме

Ако една двойка ти каже, че не помни своето познанство, тогава трябва да знаеш, че алкохолът и лошите решения са влезли в играта. Най-честата локация в такива моменти е Слънчев бряг, където демографският план започва да се изпълнява в стил "пет за четири". 

Запознахме се в интернет

С днешните мобилни и бързи технологии ще е абсурд, ако сте се запознали на някоя седянка по време на гроздобер. 

Срещнахме се чрез общи познати

Общите познати са гаранция, че той не е тотален психар и успокояват жената, която се опитва да намери партньор без мании като "Грижовните мечета" и "2 girsl 1 cup", а и най-накрая ще има гаранция, че няма да бъде отвлечена и убита. 

Аз излизах с най-добрия му приятел

Изневерих на най-добрия му приятел с него. 

Ние бяхме много добри приятели от ранно детство

Той беше в приятелската зона, а тя все още мразеше мъжете и затова преспа с 20 от тях. След няколко провалени връзки, тя най-накрая се осъзна и реши да му се отдаде. 

Срещнахме се във фитнеса

Легендата разказва за нарцисите и огледалата. Любовта пламва от пръв поглед, а и двамата са спокойни, че общите приятели (също нарциси) ще ги одобрят като двойка. Какво може да се обърка? 

Колеги сме в работа

Тя имаше нужда от повишение, а само той беше достатъчно заблуден, за да си помисли, че го обича. Важното е, че и двамата са щастливи!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
crorkz
05 август 2014 | 00:45

KkxuhF I think this is a real great blog post.Much thanks again. Keep writing.

crorkz
03 август 2014 | 23:07

SrdAQG A big thank you for your blog post.Much thanks again. Keep writing.

Печели Пари
31 юли 2014 | 15:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g