Как жените преживяват раздялата

"Мъжете са задници!", "Мъжете не стават за нищо!" и още много други мъдри мисли на жени показват само, че някога е присъствал един Ромео, който се е постарал да остави такава следа в тях. Ако чуете една жена да "ласкае" своят бивш, това означава, че всеки следващ партньор ще е подложен на огромно изпитание. Това означава, че всяка нова връзка Ви изправя пред емоционален двубой с човек, когото дори не познавате. След края на всяка връзка, жената е готова да си отмъщава на мъжкото съсловие, настоява да се подиграе, да бъде тежка, да се превърне в японска катана и да отрязва всеки, дръзнал да й направи комплимент. И точно под тази жестока и сурова обвивка ще откриете, че е отговорен бившият. Обвързването с жена, която е прекратила дългата сериозна връзка преди месец (и по-малко) не е изобщо препоръчителна! Защо? Подсказваме в следващите редове:

1. Заличаването

По презумпция, всяка жена е свикнала на агресивното мъжко поведение. Още в най-диво време, когато свалката е представлявала удар с бухалка по главата, дамата е изпитвала най-страшна възбуда от мъжкият, който можел да предложи максимална протекция. Цивилизацията не може да пребори факта, че ние сме просто бозайници. Еволюцията отне бухалката и позволи да впечатляваме с немско автомобилостроене, накара ни да се лишим от космите и накрая ни позволи все пак да помпаме мускули в залата. Колкото и несъвършенства да има един мъж, жената винаги се мотивира да открива съвършенствата. Това означава, че в следващите седмици ще изгори всеки един мост, който води до нея. Ще заличи всеки един подарък и накрая ще се моли да забрави всеки хубав спомен, в който сте имали участие. 


2. Адаптацията е трудна

Дори и да сте били най-големият кретен, това не означава, че не сте имали положителни черти. Със сигурност сте я стискали достатъчно добре, когато е идвало време за сън, правили сте някоя друга романтична вечеря, подарява ли сте 100 рози и дори сте танцували без музика на някой площад, показвайки колко отчаян романтик можете да бъдете. Показвали сте ревност, били сте Терминатор около нея и един поглед е бил достатъчен, за да демонстрирате, че отварянето на някоя друга тиква не е проблем за вас, особено ако любимата е в беда. Няма по-мощна женска виагра от усещането за максимална закрила. Вашата липса е точно толкова осезаема, колкото и липсата на патерици за прохождащия. И точно тя започва да създава редица проблеми в женското същество. 


3. Липсвате като извор на мъдрост

Един мъж може да се измери само в опита, който носи! Това е единственото, което никога не може да бъде закупено с пари и се забелязва най-ясно. Неговата цена се измерва в болка, лишения, трупане на знания, многобройни падания и ставания, както и тонове погълната горчилка. Както войниците не могат да обяснят на друг какво преживяват, така и вие не можете да споделите своят житейски път така, че да бъде ясно разбран. Опитът в една връзка е толкова безценен, че Ви изпраща на нивото на Марк Хамил до Дейзи Ридли. Вие сте по-скъп от злато, когато милото се върне като ковано желязо и е готова да убие света, защото можете да дадете адекватни решения на всички нейни проблеми, да спестите тонове главоблъсканици и да преборите орално нейните главоболия. За съжаление с вас си тръгва и точно онова будистко излъчване на спокойствие и причина за възхищение. Ето защо жените винаги предпочитат мъжката компания пред терариума. 


4. Липсва онази мъжка ръка

... използвана за пляскане на дупето, ремонтиране на бушоните, преборването с ел. мрежата, разчитането на всички йероглифи, които лаптопът пуска и още тонове други изпълнения. Още на следващият ден ще се окаже, че няма кой да паркира колата в иглено ухо, както и няма кой да обясни какъв е този нов източник на шум. Започват да Ви оценяват, когато вече не сте близо и не сте в услуга. И тук започва да се губи почвата под краката, от здрава основа - преминаваме в рехава пръст. 


5. Изтриването от всичко

Нека бъдем откровено, никога не сме се впечатлявали от подобни детски изпълнения, но и никога нямаше да настояваме да останем приятели в социалната мрежа. От научна гледна точка бихме искали да гледаме следващият грешник, който ще трябва да се пребори с всички лудости, на които може да бъде способна една жена. Приемете фактите, всяка ги има и всяка е бомбата със закъснител, който цъка бавно и сигурно. Принцесата може да направи метаморфозата на грозното патенце, изведнъж да вдигне обиколката на ханша с няколко номера и да докаже, че има любов, когато и двамата станат дебели заедно. Неизвестна остава причината с драмата, поне за нас, повече от ясно е, че щом сте стигнали до тази фаза, чувствата изобщо не са били толкова горещи, колкото в началото. Висока ли е летвата, всеки следващ ще трябва да бъде минимум Стефка Костадинова.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Sweetie
20 април 2016 | 12:54

Абе Майсторе, обвързването е едно, чусексът е съвсем друго. Важното е ебанье да има, не бой! :D Но и аз не съм съгласна, не всички го правят, за да си отмъщават. Ама като гледам тез менове толкова много са пили от извора на познанието, че чак са се задавилЕ...

Баш Майсторът
18 април 2016 | 22:41

"Обвързването с жена, която е прекратила дългата сериозна връзка преди месец (и по-малко) не е изобщо препоръчване"...Не съм съгласен.Сексът с жена след несполучлива връзка,секс за отмъщение е страхотен.Това е вторият най добър секс с жена..Нямате си представа...