Какви подаръци да не купуваш на 14 февруари

Календарът винаги започва да ни притеснява, когато остават няколко дни до онзи прекрасен празник на виното, празнуваме и другия, ама той излиза малко по-скъп. Милото вече подсказва за подаръци, които Роналдо подарява на Шейк, а ти се надяваш, че ще минеш с нещо по-скромно като карта за градския транспорт плюс опция за пътуване с метрото. Не сме били особените романтици в това отношение, готови сме да ходим на ръце, но не и да бъдем любящите хора, които жените гледат в турски сериал, просто не става по сигнал - все едно да ти кажат да разтовариш самосвала в 10 часа, не става. Всяка година, розите започват да бият британския паунд по стойност, а плюшените задници генерират печалби с които малкия Дзи Дзяо (8-годишния шивач от Китай) ще може да нахрани цялото село за една година, което само те мотивира да бъдеш по-оригинална скръндза, щото и ти работиш за една заплата. Откажи се от клишираните изненади - те само ще помогнат да се изложиш. Представяме класацията на най-глупавите подаръци, които един мъж може да направи.


Картичка с цитат

Ако най-милото, което си й казвал е "Ивано ма, мусаката ста'а!", тогава не очаквай, че ще повярва на всичко написано на картонения лист. Лекарите са по-прецакани, защото винаги им се налага да използват услугите на краснописец. Цитатите от интернет изобщо не се препоръчват, защото твоята превърта социалната мрежа по няколко пъти и е харесала всяка една група, в която се пуска "Мотивация за душата", "Терапия за душата" и "Душевна чекия", последното може да си го харесал ти. Едно търсене и чичко Гугъл ще покаже, че изобщо не я обичаш, копеле такова! Бъди оригинален, търси поне на 15-тата страница с любовни цитати и смени словореда, не е толкова трудно! 


Вино

Почитателите на доброто старо пвц от клас "Мераклийско" ще трябва да плачат тихо, докато дават повече от 3 лева за хубаво вино. Сигурни сме, че не си забил някоя френска графиня, за да търсиш нещо с реколта от миналия век, но ще трябва да държиш долен праг за изненади - става много неудобно, когато и двамата сте в токсикологията след експеримента със зеленото вино от Чернобил на бай Гошо - продава на женския пазар, ако те интересува. Винаги можеш да се изложиш с прекрасен гроздов оцет за хиляди левове, ако не разбираш нищо, попитай околната женска аудитория за предпочитания. 


Шоколадовите задници

От създателите на плюшените задници и кантарите, опитай новата класическа изненада, с която казваш без думи, че нейният задник не е голям (огромен е) и може да се отпусне с кутийка шоколадови бонбонки, бурканче с Нутела и един пчелен кошер. Швейцарските разработки винаги дават 100% успех, но формата е достатъчно клиширана - потърси нещо, което не е докоснато от летящия посерко а.к.а. Купидон. От Колежките разбрахме, че мъфините са на мода, но и донъти няма да се върнат. Абе, ако те е ударила кризата и едно кило захар ще свърши работата. 

Рози

Бели рози на капака на москвича, червени в леглото, жълти като за предложение за брак и много тръни в задника - наистина ли искаш това? Най-добрият тест и проверка за любовта на една жена към теб не се прави с роза, а с подаряването на саксийни цветя. Защо? Ще установиш точното време на взаимоотношенията в далечен бъдещ план - ако тя порази треволяка за отрицателно време, ти също няма да живееш много дълго, което си е добра новина. Не ти ли става тъжно, когато ароматната китка завърши в коша? Избирай живите растения, които все пак ще останат да красят къщата и ще я занимават с поливане, наторавяне (или тя или котката ще вършат тази работа) и почистване, а ти ще се отдаваш на много по-важните неща от живота като гледането на Шампионска лига! И отново да припомним, че подаряването на сто рози е такова голямо клише, което може само да покаже колко влюбен и отчаян си, а не искаш това да се знае от нея! 

Плюшени задници

Те са актуални, когато ги подаряваш на милото в училище, на приятелката от университета, която ти даваше да преписваш на изпита и си играеше на скрий банана във времето между две лекции, но не и на жената, с която си днес. Все пак се говори за някаква еволюция във връзката и може да е много сладко и много мило от твоя страна, но е и много глупаво, изтъркано и показва само, че нямаш никаква идея какво да й подариш. Същите китайски вати се продават на всяка спирка, квичат "I Love U" и напомнят, че си голЕм лузър, щом не си се сетил за нещо друго. Единственото животно, което искаш да имаш е зайче, но от Playboy. 

Какво можеш да подариш?

Всичко, което не си видял в горните редове. Ако инвестираш твърде много в този празник, тогава си доста отчаян или си забравил, че жената има нужда от демонстрация на чувства, различни от аплодисменти за премахването на кафявото петно от гащите ти. Бъди оригинален измисли как да я направиш щастлива и я пускай от време на време извън кухнята. Всичко останало е твърде глупава показност, която може само да я разсмее. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
13 февруари 2014 | 17:12

13 февруари 2014 | 17:12

13 февруари 2014 | 17:12

Печели Пари Онлайн
08 февруари 2014 | 00:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g