Какво да правим, когато съпругата изневери?

Изневярата е предизвикателство за двете страни: рогатият и палавата кошута. Всеки мъж осъзнава дълбоко в себе си, че жената може да бъде вярна, колкото китайска реплика на BMW X5. Разбирането на лошите новини винаги идва като гръм от ясно небе, като антифриз в цилиндрите и като изненада от тъщата - неочаквано. И докато се моташ като ударен с мокър парцал из дома, предлагаме други алтернативни занимания, преди да получиш поредната порция снимки от частния детектив. Какво можеш да правиш, докато жената се прибере и приложиш някоя от следните стратегии:

а Крещиш като сериен убиец и се смееш истерично на тъпите оправдания.

б Молиш се да остане при теб и обещаваш, че ще прибираш чорапите.

Ето някои алтернативни решения в подобна ситуация. Искрено се надяваме да усетиш иронията и да не приемаш всичко буквално, но и буквалният превод ще те накара да се почувстваш добре. 

Физическа активност

Точно така, трябва да изкараш агресията, затова отиди при фермерът, който изора твоята нива и му напукай посевите. Нищо  не оправя настроението по-добре от селското забавление с три букви - бой. Употребата на оръжия е разрешена, все пак е докосвал жената, което е почти равносилно на докосването на колата. След тупалката е редно да завършиш тренировката с малко кардио, след като се намесят униформените. 

Подреди гардероба й

Традиционната практика на средностатистическия рогоносец е подреждането на дрехите й, както и кисненето им в белина, за да бъдат много по-светли - говорим за цветните. Оказва се, че македонците могат да бъдат истински котенца пред гнева на българския мъж, той е способен да нанесе максимални щети с минимални усилия. Съседите бяха обявени за най-инатите в една връзка, но могат само да мечтаят за родните бесове. 

Разгледай сватбения албум

Кобилкина беше споделила, че връщането назад във времето може да помогне за бързото заздравяване на раните, защото човек си спомня щастливите мигове. Колкото и прекрасно да звучи, бракуваният амиго гледа снимките тъжно и спомня за всички неприлични предложения, които беше получил от шаферките в онази паметна нощ, включително и групови. За какво щастие можем да говорим изобщо? 

Изхарчи семейните спестявания

... бързо! Има две причини за тази тактика: бракоразводното дело е евтино и нейният адвокат е по-добър в измъкването на всички пари от твоя джоб. Купи си мотор или пилон в близкия стрип клуб, отиди в чалготеката и се почувствай като фолк версията на Кингпин около студентки! Всичко е позволено, след като твоята е развяла опашка пред грешната врата. Напомняме, че имуществото трябва да бъде регистрирано на друг, следователно сме сигурни, че баба ти ще оцени новото Harley. 

Око за око! 

Дори и да не се разделите, официално влизаш в положението на отворена връзка. Разумният мъж ще се постарае добре, за да открие онази личност, която я дразни най-много. Къде точно можеш да я откриеш? Фейсбук пази всички тайни, търси жената, с която си разменят най-много комплименти, всичко останало е ясно! 

Заведи жена си на почивка

Приеми съветите на всички рилейшъншип гурута и отдели време само за нея. Постарай се да задравиш връзката си, както тя ще се постарае да заздрави счупените кости, след като лети около 2 000 метра в планината. Точно така, никой не е видял нищо, властите не успяха да намерят трима души с хеликоптер, а ти се притесняваш за своя змей. Подозираме, че приятелите няма да задават въпроси, а тъщата не е толкова смела, че да пита. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
11 октомври 2014 | 13:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g