Какво да правите, когато е на червено

Месечният цикъл е източникът на всички възможни трусове в отношенията на една двойка. Можем да напишем няколко тома с шеги относно червения месец, червената Соня (имаше такъв филм) и нахалните гости от Червен бряг, ала понякога трябва да бъдем сериозни. Осъзнаваме, че това не е приятната разходка в парка и за жените. Решихме, че е време да проявим разбиране, защото подозираме някои жени в прилагане на магии за хемороиди. Вие се отличавате от останалите индианци, ако се отнасяте с Вашата любима по този начин: 


1. Опитвате се да разбирате нивото на болка

Месечният цикъл може да се описва по един и същи начин от учените, но никога не е еднакъв сред женската аудитория. Каквото и да си говорим, някои жени са готови да викат от болка като Уилям Уолъс (в лицето на Мел Гибсън), преди да бъде обезглавен. Има други, които все пак откриват достатъчно сили да се изправят и да излеят гнева на боговете върху Вас, децата и всичко, което мърда. Трети се предават лягат, стискат зъби и се надяват, че цялото наказание ще мине по-бързо. Каква е Вашата роля? Най-честите и действащи методи за преодоляването на мъките е употребата на различни болкоуспокояващи (бързо към аптеката), както и на популярното слагане на малка електрическа възглавница върху корема (бързо към гардероба), бутилка с топла вода (бързо към котлона) и много други затоплящи методи. В този момент ще трябва да осъзнаете жестоката истина - довечера ще готвите за децата, ще си носите сам бирата пред телевизора и ще се надявате на по-хубави дни. 

2. Шоколад и други изкушения

Едва ли е тайна, че жените наистина унищожават шоколада по-бързо от дете на Коледа, но в това няма нищо странно - все пак изпитват сериозно понижаване на желязото в организма и се стремят бързо да го стабилизират. Някои нападат сладко, други предпочитат солени храни, а трети смятат, че мазното ще свърши най-добра работа. Това означава, че най-накрая ще можете да седнете на дивана и да се храните вредно и мазно, както винаги сте мечтали. Вашата половинка ще Ви позволи да се натъпчете с няколко дюнера, да разкопчаете горното копче на панталона и да се насладите на спокойна мъжка вечеря пред телевизора. Поддържайте запаси от сладко и солено, когато дойде денят на страшния цикъл! 

3. Настроението

Господа, всички сме се разхождали по тънкия лед, но нека не забравяме жестоката истина - няма невъзможни неща за жената в цикъл. Шегувайте се с нейните настроения, когато не е на червено или приемете жестоката истина - довечера ще броите ножовете в кухнята. Каквото и да си говорим, опитвайте се да игнорирате гнева на съществото, което толкова много обичате. Някои приятели взимат соломоново решение и отиват да си отмъстят на децата, проверявайки домашните им, гледайки постиженията в бележника и много други. Изхождайки от идеята, че нито една жена не прави това нарочно, препоръчваме наистина да запазите спокойствие, когато конфликтите започнат. Самообладанието Ви е просто поредната стъпка към рая. 

4. Петната

Ще има дни, в които ще се събуждате до Кери на Стивън Кинг и точно тук ще печелите наградата за партньор на годината. Някои жени са склонни да преодолеят всички защити, да нацапат любимите Ви чаршафи на ActionMаn или футболния отбор, но най-важното е да бъдете щедри и просто да разберете основната идея - това е отвъд нейния контрол. Бъдете мъж, отидете за салфетки, не правете злобни коментари и съберете мръсните чаршафи за пране или по-добре ги изгорете, ако това ще Ви успокои малко. Глупавите коментари могат само да удължат Вашият сух период. Това е физиология и Ви гарантираме, че милото се чувства по-неприятно от Вас. Вече можете с чиста съвест да си просите анален секс, само подсказваме... 

5. Пътуването до аптеката

Лично бихме препоръчали да се разходите с колата до другия квартал, другия град или евентуално да се разходите до Гърция за няколко часа, запазвайки реномето на корав мъжкар, но това няма да се случи. Ще се озовете в аптеката, ще гледате всички продукти като теле в Байконур и ще се опитвате да си спомните какво точно Ви каза жената. Време е да приемете истината - не запомнихте нищо от рекламите за дамски превръзки, освен синята кръв на английската кралица. Добрата новина е, че една цветна торбичка ще прикрие покупката, а Вие ще се превърнете в истински кавалер сред женската аудитория, която тихо завижда на кучката у дома, щото за тях никой не е правил това. Купуването на превързочните материали е нещо, което само истинският мъж и добър партньор ще направи. Наградата си може да откриете в долните редове! 

6. Червеният секс

По технически причини не се препоръчва на хората, които припадат, когато видят кръв. По време на месечния цикъл, жената сменя настроенията си като политик по време на избори, но в последните дни ще се случи чудото - желание за див секс! Писали сме много за секса през онзи период от време и как може да се процедира, без да създавате сцена от CSI, но сме длъжни да повторим ключовите моменти. Най-често може да се практикува в банята, където всичко ще бъде чисто и приятно, препоръчваме да носите протекция, ако се притеснявате от бойните украси на Вашия Рамбо и категорично трябва да се насладите на изживяването - женските хормони ще свършат всичко останало. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
20 май 2016 | 15:21

Точно в цикъл жена ми се сеща за анален секс, но със сто уговорки, че е за последен път и е изключение, защото много и се прави секс. Вече не помня колко последни пъти имахме...

Сър Пичук
06 април 2015 | 11:53

На червено? Удупе.... :D

Печели Пари
05 април 2015 | 16:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g