Какво да правите, когато хванете жената в изневяра

Изневярата е регистрирана като най-древния акт на предателство, който можете да причините. За половин час удоволствие, човек може да зачеркне доста години от личния си живот със спомени, общи цели и мечти. Въпреки прилагането на един и същ метод, хората разделят изневярата на сексуална и платоническа. Благодарение на този анализ, войната между половете става още по-зловеща. Мъжете приемат своята партньорка за лична собственост, а вагината й се опасва от бодлива тел и мини като границата между Северна и Южна Корея. Достатъчна е само грозната фантазия с подробности, за да се пресъздаде гладиаторска битка с Ръсел Кроу за подкрепа. Жените също не са почитатели на този вид изневяра и веднага ще долетят при Вас с ножиците за пилешки крила, но полудяват още повече, когато усетят, че сте се привързали към другата. Отдавна смятаме, че нито една жена не трябва да разбира, че е по-малко обичана от друга, за което често си създаваме максимални главоболия. Установявайки основните разлики в този неверен полов акт, решихме да споделим адекватните реакции, когато осъзнаете, че споделяте много общи черти с благородните елени! Какво да направите, когато разберете, че жената е обслужвала повече от една наденица? Разберете в следващите редове! 

В следващите редове ще говорим за качественото мъжко отмъщение, в което няма да намерите съветите на Коелю, Кобилкина със следи от карловска луканка. Ако смятате, че жената изневерява, за да привлече вниманието на мъжа си (и такава версия сме чували), пропуснете този материал. Останалите 5 човека могат да четат с удоволствие! Какво да направите, когато жена Ви постави благородническа титла от нищото? Имаме няколко скромни предложения! 

1. Безскрупулната свобода

Каквото и да говорим, изневярата рано или късно ще се случи и за всичко ще обвиняваме модерните технологии, разкрепостеното мислене, женските клинове и още много други. Времето е рефер на този мач и благодарение на него ще се излъчи победител. Продължаваме да вярваме, че има два вида изневери: тайни и разкрити. Щом четете тези редове, подозираме интереса Ви към вторите. След като сте хванали Вашата половинка с ръце в буркана, Вие получавате картата "Влез безнаказано във вагината на..." (името можете да попълните и сами). Истинският мъж винаги разполага с поне 2-3 мераклийки, които са кръстили вибратора си на него и чакат най-удобния момент, за да Ви ухапят в мъжката тоалетна, в заседателната зала, в бара и по безкрайните географски ширини. Оковите на ада са счупени и вече трябва да набирате номера на онази, която игнорирахте твърде дълго време. Децата отдавна са открили най-точното оправдание за всяко престъпление "Тя започна първа!". Ваш дълг е да изберете онази жена, която я дразни най-много! Сега е моментът да се чуете със сестра й, ако има такава! 

2. Затворете банката

Много двойки след време решават да направят една обща банкова сметка, в която да поставят приходите си и да посрещат всички разходи заедно. С последните новини сме сигурни, че ще изпитате огромна нужда да излекувате наранената си душа с онова, което жените наричат "Шопинг терапия". И докато жените изразходват сериозни суми в разпродажби и дрехи, мъжете често се въздържат от месечни покупки - хобитата на силния пол са много скъпи. Точно в този момент сте уязвими, ранени и изпитвате нужда от закупуването на отдавна мечтания 50-инчов телевизор, Playstation 4 и Xbox One (защото не сте сигурни, което точно искате), както и свирепо озвучаване за колата! Ако в банковата Ви сметка няма достатъчно пари, продайте скъпите й бижута, които сте правили в състоянието на лудо влюбен и в това състояние осъзнавате, че стойността на чувствата Ви се понижава, следователно трябва да продавате моментално бързо! Длъжни сме да отбележим, че това е само временно облекчение за дълбоката душевна рана, която носите в себе си и сме сигурни, че боли, ала работим по въпроса и до края на материала ще сме дали достатъчно предложения за лечение. 

3. Война с биологични агенти

Длъжни сме да отбележим, че не сме като диктаторите-фанатици, които използват подобно оръжие срещу мирните жители и дори не подстрекаваме към традиционното наказание за изцеряване на невярната жена в Либия (бой с камъни до смърт), просто се опитваме да се доближим максимално до болката, която сме изпитали. Накажете неверницата със сериозна рецепта от гинеколога, след като посетите някоя от по-елитните жрици. Заведете избраната на лекар, за да е сигурно, че този полов акт няма да Ви убие (все пак има болести, които не искате да хващате) и действайте смело и безотговорно като платите с парите от общата банкова сметка. По-безопасният начин е просто да помолите жрицата да поноси бельото на неверницата, както и да си измие зъбите с нейната четка за зъби, а това е сигурен лиценз за херпес. По този начин гарантирате и незабравим оргазъм на онзи нахалник, който най-безцеремонно се е възползвал от жена Ви. 

4. Намерете най-добрия адвокат и вземете всичко 

Мислете трезво и осъзнайте истината - не можете да имате доверие на тази жена! Точно в този момент сте длъжни да откриете най-добрия адвокат, който ще може да запази цялото Ви имущество, да стисне грешника за орехите и дори да Ви спечели издръжка, с която да можете да заплатите всички специални терапии в стриптийз бара, както предписват великите психолози. Призоваваме поне един да направи това, за да може мъжкото общество да спи малко по-спокойно, когато жената върти пищна снага по масата! Радваме се, че предбрачните договори започнаха да стават по популярни и накараха златотърсачките да преосмислят стратегията си - тази игра имаше нужда от освежаване! 

5. Не се издавайте

Живеете в модерна епоха и точно днес имате шанса да спечелете от житейската ситуация, в която се намирате. Мъж от САЩ стана световно известен, след като публикува дневник с всички оправдания, които жена му казва, когато не иска да прави секс - резултатът наистина си заслужаваше. Бъдете пионер дори и в този социален акт, описвайте всяка изневяра с видео и текстове и снимки, които биха помогнали и на бъдещите поколения. В най-добрият случай ще бъдете един от вечните мъжки герои, а в най-лошия ще Ви поканят в някой сутрешен блог, където ще трябва да се надвиквате с останалите дебатиращи личности, които говорят за Big Brother! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Раз-Гонен
18 март 2015 | 14:30

Хващаш я за парцалките дето се домъкна с тях и я изхвърляш от СОБСТВЕНАТА си къща за която си се бъхтил цел живот да купиш. Звъниш на някоя стара позната да и "поплачеш на рамото" /жените обичат "наранени мъже"/, напиваш я като казак и я оправяш на задната седалка МНОГОКРАТНО и с настървение, че да ти мине.

_|_
17 март 2015 | 14:50

Давам 100 кила ракия за little sister