Какво иска жената от теб
Жената е уникално същество. Можеш да я обичаш, можеш да я мразиш, но със сигурност не можеш без нея. Тя е създадена, за да е сигурно, че няма да умреш от щастие. От сътворението на света до сега, тя е причината за доста твои главоболия. Първо издейства черен печат за райската градина, а след това започна да ходи в мола. Сам се досещаш, че жената не може да бъде задоволена само с пазаруване, следователно ще трябва да говорим и за сексуалното задоволяване. Какво точно искат жените? Анализът предстои в следващите редове.
 
1. Фигура
Жената може да е на 80 години, но ще продължава да гледа младите юнаци. Изключение правят прошарените колеги, които изглеждат доста тежко в обувките си (не визираме килограми), сети се за Клуни. Не трябва да бъдеш шишко, но не трябва да бъдеш и годзилата във фитнеса. Няма угода, нали? Перфектната мъжка фигура за жената се изразява в комбинацията между добре оформен и не толкова нацепен. Плочките са задължителни, но трябва да са добре оформени, а не толкова изпъкнали. Тези на Стейтъм са идеални за тях. 

2. Брадата
Жените не обичат да ги драскаш. Клеопатра може да е казала, че целувката без мустак, не е целувка, ама кралиците стават все по-малко. Кифлите, от друга страна, се множат като зайци. Невероятният факт е, че брадата трябва да е леко набола, това придава мъжество и кара милото да пуска ВиК-то, когато те види. Феновете на Робинзон Крузо ще трябва да търсят точната жена. Можеш да имаш по-гъста брада, но трябва да провериш дали няма да драска крехката кожа на милото. Аман от претенции...
 
3. Размерът
Той е много широко понятие! Може да бъде размерът на банковата сметка, размерът на возилото, които винаги отговарят на правилния размер. Не знаеш правилния размер? Жените никога няма да кажат в прав текст, че искат нещо подобно на кюнец от Golf 3, напротив, те винаги ще бъдат щастливи с твоя (поне ще се преструват), но истината е, че веднъж в живота ще искат да яхнат торнадото. Те са доста лакоми, следователно се надяваме, че някъде в родословието ще откриеш хипопотам. 
 
4. Свобода
Няма такова животно "обвързана жена". Жената си остава преследвачка на погледи, усмивки и мъже. Нежният пол винаги е имал нужда от доказване и самоизтъкване. Те са готови да направят челна стойка пред теб, за да демонстрираш внимание. Преди време четохме един научен труд, в който се твърдеше, че всяка жена е проститутка. Някои проституират себе си за внимание, други за пари, а трети просто го могат. Обвързването налага някакви норми и следователно е пречка за жените. По тази причина, те искат своята свобода. Пристрастени са към нея до такава степен, че са готови да се разделят с теб, отколкото с нея. 
 
5. Еротиката
Не си мисли, че си единственият, който гледа розовите есенции. Жените също имат малки мръсни тайни, които може да споделят, ако си отвориш устата. Скучният секс в леглото е в следствие на тишината на масата. Тази точка се свързва с горната, но просто е от различно естество. Сексуалната свобода и споделянето на тези тайни ще спечели много точки в твоя полза. Дори и в тези разговори има увертюра, преди да дискутираш темата. 
 
6. Да бъдеш ревнив
Говорим за приятната доза ревност, а не за шпионинът от КГБ. Това чувство обикновено вдига цената и егото на твоята избрана, а няма нищо по-хубаво от начесването му. Отново насочено към вниманието, но все пак е факт. Покажеш ли да твоята половинка, че е ценна и не искаш да я губиш, значи си избрания. 

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
14 октомври 2013 | 10:15

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Печели Пари Онлайн
13 октомври 2013 | 21:55

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g