Какво казва вашата позиция за сън
Сънят е истинска наука според учените. Можете да откриете над 100 теории за човешкия сън и нощните видения, но няма да откриете нито едно точно обяснение. Сънищата могат да бъдат забавление за мозъка, могат да бъдат защитна реакция, опит за свързване с кораба майка и още много други, но нищо не е сигурно! Със затварянето на очите, науката продължава да работи и да стигне до заключението, че дори позата за сън има скрито послание. Ето какво означават някои от основните пози:
 
 
1. Spooning
Не сме сигурни дали трябва да го наречем така или просто популярното "лъжички", но нека оставим традиционното наименование, което най-често води до секс, ако сте достатъчно добри в гушкането. Според изследването всяка пета двойка спи по този начин и позволява на единия партньор (най-често жената) да изпитва защитата на мъжкото тяло, както и всички останали положителни и отрицателни качества. В нашият случай ще бъдат различни флуиди, които понякога достигат и по врата на жертвата - извиняваме се на всички бивши за това преживяване. Ако спите така с вашата партньорка, това означава, че си имате доверие. То може да си отиде веднага, след като ви разгледат телефона, както и порно хисторито! 
 
 
2. Разхлабената лъжичка
Въпреки намалените шансове за полова активност, тази поза по никакъв начин не се различава от горната и най-често се практикува, когато дойде лятото. Въпреки намалените шансове за търкане, учените смятат, че тази поза сигнализира на партньорката, че сте до нея и ще я пазите. Дами, това в никакъв случай не означава, че ви обичаме по-малко, просто не искаме флуидите да се удвояват с всяка следваща секунда. Все още няма човек, който да е спал с ниагарския водопад и не искаме да има. 

 
3. Преследвачът
За всички хора, които обичат да гушкат нещо и все още не могат да се разделят с плюшеното мече - това е вашата поза! Всеки път, когато се опитате да избягате от смъртоносната и гореща хватка, вашата партньорка се увива като отровен бръшлян. В този случай трябва да знаете, че беглецът се опитва да се направи на недостъпен или просто има нужда от лично пространство. Трябва да признаем, че учените наистина са прави, защото всяка вечер преследваме Ема Уотсън в леглото, но тя винаги успява да избяга, спазвайки дистанцията от няколко хиляди километра! 
 
 
4. Хватката на борец
За всички, които искат да бъдат сигурни, че няма да избягате или се опитват да се инкрустират във вас - борецът е вашето предизвикателство. Спомняте ли си онова малко същество, което можеше да се увие така, че никога повече да не мръднете? М-да, това преживяване се опитва да покаже, че и двамата сте романтични и обичате интимните отношения, които се случват между вас. Негативната страна на нещата е, че тази поза може да показва зависимостта на единия към другия. 
 
 
5. Възелът
Това е следващата стъпка и най-често се проявява, когато заспите и се стиснете по-сериозно. Тази позиция означавало ясно, че сте готови на компромис между интимност и независимост, съчетавайки най-доброто от двата свята. Разбира се, това не изключва и бонуси като лош сутрешен дъх и лиги, ама никой не е застрахован, нали? 
 
 
6. Гъз до гъз
Тази поза няма нужда от илюстрация, но ясно показва, че двамата партньори са в абсолютна хармония, обичат добрия сън и са спокойни в присъствието на другия. М-да, съгласни сме с това определение, защото искаме да се наспим, без да се налага да прегръщаме атомен реактор, който лесно може да достигне температурата на слънцето! 
 
 
7. Глава на вашето рамо
Това е предпочитаната поза, която най-често може да символизира началото на връзката, както и наличието на огромно доверие във вас. Отново напомняме на читателите да изтриват хисторито от компютъра си, защото позицията бързо може да се промени! 
 
 
8. Вие спите на дивана, а тя в спалнята
Тази спяща позиция най-често показва, че и двамата сте щастливи. Тя е щастлива, защото най-накрая е успяла да счупи вашата любима техника, а вие сте изключително доволен, защото най-накрая сте познали цвета бельо на секретарката! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
30 септември 2015 | 23:39

Важно е, че сте се попрвили.

...
30 септември 2015 | 07:44

"СутрИшен дъх", а?