Какво мислят жените за тройките (18+)

Какъв е свещеният мъжки граал в леглото? Няма нищо общо с една конкретна жена, а с две. Точно така, цял живот сме мечтали да имаме две жени, които да мъркат щастливо и да развъртат фантазията си до такава степен, че да се чувстваме като отличника на класа, който получава неприлични предложения от учителката (и това е друга фантазия). Нито едно желание не може да бъде сбъднато, ако не се поиска, следователно разкриваме опита на жените, които са били попитани за такова изживяване. 

"Приятелят ми от университета поиска да прави секс с мен и най-добрата ми приятелка. По онова време наистина не бях готова за подобни изживявания и дори не се чувствах привлечена от жени. Разбира се, хванах го да спи с нея и дори не бях изненадана - в онзи период просто е искал да прави само секс!"

Надяваме се, че вече е отворена към секс с жени, за да бъде желана и от двата пола. 

"Никога не съм била привличана от жени, но понякога фантазирам, че правя тройка с моя приятел и още един мъж. Бих била съгласна, но ако познавам дргия и има някакво привличане"

Дяволската тройка не е престъпление, другари! 

"Бих била съгласна да участвам в тройка, ако аз съм третата и те са ми непознати. След това не искам да ги виждам и двамата, но никога не бих била съгласна да правя нещо подобно с партньора си."

Мило, намерихме желаеща!

"Не очаквам, че моят приятел някога ще ме попита, но в нашето легло трябва да има интимност между мен и него. Не съм почитател на останалите хора и нямам подобни фантазии!"

Сега остава да кажеш, че твоя приятел няма и порно! 

"Аз и моят приятел сме хетеросексуални. Ако поиска тройка с друга жена ще повярвам, че просто иска да спи с други. Ако поиска да правим тройка с мъж, допускам, че е гей или бисексуален и го е крил цели 2 години. И в двата случая ще се разделя с него."

Искай ти, заблудена жено! 


"Това не го ли правиха скучните двойки, които се опитват да компенсират своя жалък сексуален живот като добавят трети човек? На мига ще го зарежа, заявявайки колко некадърен е щом не може да измисли нови начини за задоволяването ми!"

Ти си помисли как го задоволяваш, след като е поискал тройка! 

"Винаги съм искала да бъда център на внимание за двама готини мъже, но съм сигурна, че това ще остане само фантазия. Освен това знам, че приятелят ми не би ме споделил. Другият проблем е, че аз не съм привлечена към жени."

И си пълното доказателство, че няма пълно щастие.

"Приятелят ми знае, че съм бисексуална, но съм била винаги по-насочена към мъжете. Той е от онези много редки случаи, които изобщо не се възбуждат от възможността да видят приятелката си с друга. Осъзнавам, че скоро няма да изпитам женската ласка, ала явно ще трябва да свикна с тази идея. Всеки има някакви предпочитания." 

И ето, че имаме точното описание на пълния мухльо. Жена му да иска да му доведе още една и той да отказва. В какъв свят живеем, господа...


"Аз съм бисексуална и още в университета имах неприличното предложение с двама много добри приятеля. И след определено количество алкохол, аз вече бях готова да действам, когато се оказа, че и двамата не могат да вдигнат самолета. След известно време се предадохме, а малко по-късно един от тях ми сподели, че се е притеснявал от възможната разлика в размерите. Години по-късно разказах на настоящия си партньор, който предложи да си намерим жена, но отказах да го споделям."

Бива ли такава работа, ти си бъркала в буркана с меда (празен бил), а не искаш да пуснеш бонус на милото. Няма справедливост в този живот, няма! 

Снимки: Tumblr

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!