Какво не можеш да простиш на една жена

Миналият месец бяхме пуснали анкета със смъртните грехове на жената, които никога няма да простиш. Постарахме се да изберем най-откачените и възможни грешки на партньорката и сме сигурни, че ще се случат поне веднъж в живота. Добрата аудитория се произнесе, а ние показваме само резултатите - не стреляйте по вестоносците, заплата им е много мизерна! Четем присъдата на нежния пол и подозираме, че няма да е толкова лека.

Растежът на еротичните й части... (3%)

Жените не разбират, че стават дебели, защото уговорките са да ги обичаш в добро и лошо, болест и здраве, ама никъде не е казано, че ще се носите в тежко и слабо. Не обичаме ключовия момент, когато сме на среща с грациозна кошута, а се прибираме с нейната братовчедка - хипопотама. Мъжът пази ревностно фигурата на жена си и дори й налага скрити диети, когато не й дава пари за дрехи в мола. Дами, не ни отнемайте това удоволствие, стегнатото Ви дупе може само да ни липсва, а извънгабаритната му втора природа ще ни тласне само към други спортни задници с тесен ремус. 

Да забрави алкохола, когато е в магазина! (5.69%)

Подготвяш се за големия мач от месец, приключил си всички задължения като разхождането на кучето, храненето на децата, разчистването на хола, боя на тъщата и дори си запазил от вкусната мусакичка в хладилника за пълно щастие. Казвали сме го много пъти и ще го повторим - пълното щастие никога не съществува, но пък нещастието може да бъде завършено, когато милото се прибере с тампони, вместо желаната градусова напитка. И после защо има домашно насилие...

Изгорената мусака! (8.59%)

Ако не е купила бира, време е да се обадиш на адвоката! 

Прекаленото й флиртаджийско поведение. (10.09%)

Обикновено жените хвърлят този камък в градината, но този път не са познали. Изкуството на флирта е тяхна запазена марка, която може само да бъде пречка в отношенията. Противерочията винаги се свеждат до намеренията и мотивите на колегата/приятеля, който си вре носа във всичко. Много добре знаеш, че в един момент ще се заговори за секс, а твоята има слаб ангел, впрочем, всички страдат от този синдром в една или друга степен. А ти почисти ли старата ловна пушка?

Обещанията, които останаха само такива. (10.29%)

Можем напълно да разберем тези хора, които са повярвали на половинката си. Всеки обвързан мъж подозира, че неговата може да спечели олимпиадата по най-опашата лъжа. Типичното за всяка партньорка в началото на връзката е, че обещава да прави мусака, да пере чорапите, да се задоволява само със свирка, а след това започва да се изнервя все по-лесно, щото й казали, че и тя трябва да свършва по време на секс! Междувременно продължаваме да издирваме феминистът, отговорен за тази долна лъжа! 

Тройката, в която не участва! (27.37%)

За такова провинение ще можеш да намесиш институции като Европейския съд в Страсбург. Преди да тръгнеш с критиките, че това е невъзможно, искаме да отбележим, че твоята любима е имала възможност да експериментира с приятелките от училище и университета, а направо не искаме да знаем какво са правили с нейната приятелка, когато са споделяли един покрив в общежитието. И изобщо не е честно, когато същата дойде на гости, а ти трябва да освободиш терена. Жените са егоисти и не обичат да споделят. 

Изневярата със съседа/съседката! (34.97%)

Най-много грехове ще натрупат жените, които погледнат с палаво око Пешо от долния етаж. 34.97% от мъжката аудитория е заявила, че ще има физически интервенции с хепи енд за медицинските лица в Пирогов, но и тези от прокуратурата ще очакват своя момент за блестене. И искаме да напомним, че няма по-голямо наказание от връщането на бившата при мераклията. Не си виновен ти, да е мислил, когато е трябвало! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Деян
06 февруари 2014 | 14:14

Не е нужно да са дебели като тирове, но пък ако имат 5-6 допълнителни килца проблеми няма.

06 февруари 2014 | 10:24

Не съдете за жените по килограмите , за да не ви съдят после по сантиметрите.....

Бачи Кико
06 февруари 2014 | 10:23

Току що отприщихме всички кръгове на Ада , господа ;(

Печели Пари Онлайн
05 февруари 2014 | 16:20

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g