Какво прави една жена, когато се раздели с партньора си

Тя често може да бъде няколко вида. Напомня много за сагата в Star Wars, срещат се мотиви и от филма "Seven", а понякога се налага да видиш и кадри от "Мълчанието на агнетата"! Виж какво прави жената, когато е отхвърлена от любимия. Раздялата за жените е нещо свещено и не може просто да се подмине. Какво прави нежния пол в най-трудните си моменти? Виж в следващите редове!

Емоции

Страх, гняв, тъга, омраза и останалите чувства, които водеха към тъмната страна. Любимото същество е като бомба, която постоянно променя часа на избухването. Раздялата я активира и отприщва водопада от нерви. Можеш да бъдеш атакуван с тиган, манипулиран с рев и бичуван с натякване - бъди сигурен, че няма да ти се размине. Ще преминеш през всички кръгове на ада, защото тя трябва да получи възмездие. 

Самоубийство със захар

Жената въвежда изкушението, самата тя е обект на изкушение, но има своето слабо място - сладкото. Скъсването на една връзка е способно да зарасне след консумирането на 3.5 тона шоколад и неговите заместители. Традицията повелява и обличането на най-не атрактивните домашни дрехи и позиционирането на дивана. Тогава се отварят най-добре и чакрите, за да може да поеме максималното количество. Предрусването с ендорфин е гаранция за малко щастие, след като си я изоставил, неблагодарно смотано животно - прасе! 

Пазаруване

Разбира се, че новите дрехи ще вдигнат самочувствието. Дебелият гъз ще стане по-малък с тези дънки, честно! Заплатата може да е малка, но това вдига самочувствието и помага на жертвата да се изправи обратно на крака, след като е била ударена от емоционалния ураган. Задължително трябва да бъде последвана с менторките й, които вече са потвърдили тезата, че си тотално говедо. М-да, затова ще те сърби задника! 

Духовно израстване

Жената е като феникс, тя винаги се възражда от огъня. Сещаме се и за други същества, които имат връзка с огъня, но ще изгубим женската аудитория. Няма нищо по-хубаво от спокойствието, медитацията, една добра книга и тъпи постове във фейсбук, които показват нейното състояние в предстоящите дни на свобода. За разлика от теб, жената е готова да покаже на света, че е горда и ще продължава да върви напред, докато ти ще тичаш като сритано бездомно куче и ще се молиш да те вземе обратно. В 99% от случаите, това не се случва!

Отмъстителката

Жената е готова да сломи предстоящите ухажори. Защо? Така ще покаже на всички, че командва и е еволюирала до ниво "Фаталната жена"! В какво се изразява този статус? Задължително идва развратния период, в който се включват: пиене на коктейли с приятелки, сборно курвене на бар, време за "по женски", безразборен секс с непознати, ф-р резачка (жената се конти цял ден, отива на бар и започва да реже брутално потенциалните ухажори), ембарго на пениса (приключване на връзка с мъже и отдаване само на жени) и други.

Менторът в нея

Липсата на секс, създава тази жена! Тя вече знае всичко за живота, патила си е много и може да предскаже плана на всички мъже - секс! Тя споделя своя дълъг опит във връзките (2 седмици и половина) с всички приятелки. Помага им да се предпазят от потенциалните пишкодръвци и практически съсипва техния живот, за да може всички да се чувстват мизерни като нея.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ei tova stava 99%
30 октомври 2013 | 14:38

Задължително идва развратния период, в който се включват: пиене на коктейли с приятелки, сборно курвене на бар, време за "по женски", безразборен секс с непознати...

5
21 октомври 2013 | 22:29

Абе, Лорче, не е чак толкова преувеличено... особено последните 2 абзаца са си направо истина, при някои повече се усеща, при други по-малко ма си е така. Иначе бая смях пада, да : )

111
17 октомври 2013 | 09:07

ahahahahah много добро

Лора
16 октомври 2013 | 20:38

Е...малко е преувеличено...ама пък много се забавлявах докато го четох ;дд

Печели Пари Онлайн
16 октомври 2013 | 18:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
16 октомври 2013 | 17:29

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!