КАТ махат знаците за камерите

След като депутатите официално решиха, че предупредителният знак за катаджийска камера не е необходим и с това официално ни върнаха около с 20 години назад. Припомняме на читателите, че същото правителство закупи нови полицейски автомобили, които не работят със старите камери, поради наличието на кварц в предното стъкло на автомобила. 

И след като стана ясно, че униформените няма да могат да използват климатика и да чоплят семки в много по-приятна обстановка, правителството най-накрая им разреши да използват най-древната тактика "Дебнем в храстите". Причината за съществуването на такива знаци е, за да накара шофьорите наистина да намалят скоростта, защото наближават опасен сектор на пътя (изключваме факта, че повечето черпят захранването си от бензиностанции и най-често са вързани в средата на нищото). Липсата на знаци пък е доказвала в редица страни, включително и САЩ, че шофьорите извършват повече нарушения, защото в последния момент се опитват да намаляват. И понеже вие и ние сме избирали умните глави, които да преценят как да опазят животите ни, но вместо това мислят как да го вгорчат, предлагаме и следващите разумни функции за спирането на войната по пътищата. 


1. Закриването на магистралите

И без това вече никой не иска да плаща за винетки, следователно можем да се разделим с този капан на смъртта. Първо е ясно, че там никой не кара със скорост от 140 км/ч и второ - ама много ни писна да се правят ремонти винаги в летния сезон, когато човек наистина отива на почивка. Бихте предложили да се ремонтират, бихте искали да се намали скоростта или да има часове, в които камиони да не се движат. Грешка, уважаеми граждани, нека направим така, че никой повече да не може да пострада на магистрала - закриваме ги. Нека изчовъркаме асфалта, да започнем да поставяме гърбици и да използваме хеликоптера, с който носим флага на 6-и май, за да кръжим над грешниците и директно да ги взривяваме. Това е най-доброто решение. Предлагаме и снайперисти за храстите, които ще отстраняват моментално провинилите се. И определено е логично, защото нарушителят няма да успее да се блъсне в друга кола, нали? 

2. Караме коли с ограничители

Вместо да купувате бързи, удобни и сигурни коли, предлагаме всички да се върнем на малките кибритени кутийки с мощност от 0.2 литра и сърцето на чистия артрит. И разходът ще падне и мръсния въздух в София ще се изчисти, какво да иска повече човек, нали? Един път ще се преобърнете и отряд часовникари ще трябва да Ви събира, ама какво пък - важното е, че никой няма да кара бързо... и да иска. 


3. Премахването на всички предупредителни знаци

След като политиците искат да намалят високата скорост, предлагаме да бъдат премахнати всички знаци. И като говорим за всички, имаме предвид АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ! Нека се разделим с предупредителните знаци за опасни завои, предимство и каквото още може да съществува. Така няма да знаеш, че идва опасен обратен завой и винаги ще караш бавно или никога повече няма да караш. Същото важи за предимството, забраната за изпреварване и останалите. Можем да изключим дори и GPS-ите - така няма да знаем какъв е пътя и никой няма да кара бързо. Предупредителни знаци за сняг и дъжд? Не ни трябват, ако караш бавно, няма да се подхлъзнеш и да поднесеш! Колко просто е премахването на всичко. Нали и плашилото на Дороти живееше без мозък, а вие се оплаквате от някаква информация. 


4. Абонамент за висока скорост

Спомняш ли си разговорите от рода на "И ся к'во прайм?". А колко пъти сте били спирани от просяците? Точно така, наричаме ги такива, защото тяхната основна функция е да намират абсурдни обвинения, с които да изпросят допълнителни пари, плод на нашата разумна управляваща система. И след като по един или друг начин ще платите, защото бюрокрацията е по-извратена и от порно със Саша Грей, Мия Калифа и Аса Акира. И никога не се опитвайте да плащате фиш електронно, няма нищо електронно в системата на КАТ с изключение на електронните цигари, които се пият в Astra-та. Нека правителството да създаде карта "Пропусни камера" и да приключим веднъж завинаги. Колко ще струва? 1000 лева, 2000 лева и така всички да бъдат щастливи? В следващото видео ще видите какъв е точно ефектът от камерите и съществуването им. Следващите кадри биха обяснили много ясно какъв точно е смисълът от съществуването им на първото място. 

Не си мислете, че вашият живот е от особено значение, защото ако беше така - отдавна щяхме да имаме здрави пътища. Вашите пари са по-важни. Защо трябва да свалят само номерата на провинилия се автомобил? Защо направо не въведем Prima Noctae, катаджията да сваля и гащите на половинката, която се вози в колата? Така и така сме започнали с абсурдите... 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!