Кога една връзка е към своя край

Понеже винаги е възможно да се чудиш кога наистина връзката между двама души приключваме, показваме някои хора с малко по-горчив опит от твоя. Ето какво споделят добрите хора от Tinder, когато заговорим за този приятен момент, в който всичко вече е изгоряло. Представяме кратките разкази на хора с малко горчив опит. 

Заподозрях, че всичко е приключило, когато се прибрах у дома и установих липсата на жена и храна. Друга голяма подробност беше и празната ми банкова сметка! 

Тя беше толкова религиозна, че 10 години по-късно ми каза, че ще отида в ада, защото съм вярвал в съществуването на динозаври. 

При мен всичко свърши, когато се прибрах и видях съпруга на сестра ѝ гол в спалнята. 

За 10-годишнината ни, аз реших да преглътна тежкото време и просто да се отдам на добрите времена. Купих ѝ много скъп пръстен, организирах вечеря с любимата ѝ храна, избрах перфектната маса и какво ли още не. Единственото, което тя реши да направи е да мрънка за своята колежка в работа. Един час по-късно ѝ предложих да я разсея, подавайки пръстена. Погледна го, каза че ѝ харесва и продължи с мрънкането. Месец по-късно подадох молба за развод и изобщо не съжалявам. 

Един ден ми се обади и ми каза, че обичам кучето си повече, отколкото нея, защото съм я оставял да се прибира с автобуса. Затворих и това беше всичко. Не съм я целувал или прегръщал повече. 

Бананите помогнаха. Пазарувах с нея, взех една връзка и започна да ми крещи да ги оставя веднага, защото няма да ядем банани. Чувствах се като истински първолак. Прибрахме се и приключихме връзката си - един луд епизод по-малко. 

Един ден седнах да напиша всичките си мечти и цели. Забелязах, че се чувствах отлично и тогава забелязах, че нито една цел не включва нея. 

Със сигурност чашата преля, когато ме накара да сляза от колата на магистралата във Флорида, оставяйки ме без мобилен телефон и пари, но с кучето и торба дрехи. Това беше последната чаша! 

Предложи ми да си намеря втора работа, предложих ѝ да си намери първа.

Претърпях катастрофа, изгубих работата си и бях депресиран заради загубата на член от семейството. Жена ми реши да поиска златен часовник за 1000 долара. Казах ѝ, че в настоящето състояние не мога да си го позволя, а тя се затвори в банята и започна да плаче. След това излезе и ме попита дали искам развод! Исках! 

 

След като реших да я целуна за лека нощ, а тя се дръпна така, сякаш вижда скитник и ме попита "Какво искаш?". Нищо не исках, а просто да се разделим. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!