Кога псуваш?

Ние - твърде често. Всеки редактор в Men.bg попържа цветисто компютъра си и администраторския панел (никога не си го виждал, ама забива адски...), но това е само един от случаите. Виж най-редовните случаи, когато споменаваш нечии майки, лели и сестри!

Шофиране

На първо място, много ясно! Винаги ще се намери някой да те засече, а след това за капак ще висиш 20 минути в задръстването на бул. България например. Лудницата е пълна, а някак винаги ще попаднеш на селяк, който бясно натиска клаксона, защото, видиш ли, така ще промени нещо, да му... Именно.

Футбол

Съдията по дифолт е с лява ориентация, а когато не вижда дузпа за твоя отбор или измисля такава за другите става страшно. Дъщеря му вероятно е по-хубава от съпругата, само ти подсказваме!Футбол 2

Тук не става въпрос за зяпане, а за участие. Говорим, естествено, за съботното мачле, а не за някакви аматьорски лиги (за там сме прекалено боси...). ОК, може и баскетче. Важното е да се поизпотиш, за да имаш оправдание после да жулнеш 4-5-6-10 бири, докато разправяш на жИнЪтЪ как си новият Кантона... или по-добре Стоичков, за да си псуваш наволя!

Карти / табла / playstation

Когато се съберете двама или повече коча, страстите се разгорещяват. Псувните летят като пластмасови бутилки по Веско Подмишницата, но никой не се засяга - знаете си се и псувате късмета, а не един друг (хубаво е това да сте го уточнили, че да няма и един набързо развъртян кьотек по средата на играта). Ако някое от гаджетата ви завари как крещите бЕсно, сигурно би се притеснила, ама истинският мъж не може да не вложи душа в джиткането си, а заедно с душата - и няколко душевни излияния!Работа

Може ли да не теглиш една на главния редактор, човека на смяна или голЕмото шефче? Не може, че дори е и задължително. Задължително, още улесняващо работата ти! После сякаш нещата сами тръгват по-лесно, а на теб ти е олекнало като след чакано посещение в офисното WC.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Ibrahim
07 август 2013 | 20:14

That insight solves the prembol. Thanks!