Когато един мъж не си вдига телефона

Има милиони причини, поради които една жена няма да ви се обади. Понякога са заети, друг път играят по нервите ви и изчакват, а в някои много важни случаи може да е решила дори да ви наказва и дори да не го подозирате. Най-често се оказва последната версия и е редно да се обадите и извините, за да избегнете обезглавяването и останалите неприятни моменти от живота. И докато дамите търсят причина да не вдигнат телефона, искаме да споделим всички мъжки причини, поради които не се докосваме до скъпата пластмаса на Стийв Джобс. Представяме най-честите причини да не ви се обадим, когато най-много искате!

Играем видео игри и не можем да се концентрираме, докато отговаряме и на вас! Все пак искаме да сме подготвени за Третата Световна война. Голите снимки могат да ви спечелят ефирно време... понякога! 

Телефонът е останал в якето, то се намира в колата, а тя е паркирана пред дома на Пешо, който съвсем случайно има готова ракия за дегустация. 

Времето е спряло, защото има Шампионска лига! 

Погледнали сте порно групата с извращения, която започна като шега и сега може да бъде обявена за смъртоносно оръжие. След 1 man 1 jar ще имате нужда от емоционално възстановяване и кукла, с която да покажете какво най-често ви боли. 

Гледаме мач, бокс, голф, кърлинг и всякакъв спорт, който не разбирате! 

Решихме да ви го върнем с мълчание, но евентуално забравихме, че изобщо играем тази игра и пуснахме концерта на Depeche Mode. 

Точно започнахме да печем пържолите и телефона звънна. Гаранцията не покрива повреда от горчица и бира, съжаляваме! 

Отдали сме се на лични сексуални удоволствия - мастурбация. 

Столкваме най-добрата ви приятелка в Instagram, потънали сме дълбоко в нейните спомени и се опитваме да не натискаме бутона "Like", за да не разберете, какво правим. Обезвреждането на бомба не е толкова сложно! 

Харесахме снимката и сега се преструваме на умрели. 

Пийнахме само една бира и всички букви и иконки започнаха да бягат по дисплея. Освен това не сме сигурни на кого ще изпратим гордия си член, следователно ще трябва да изчакаме! 

Не сме достатъчно пияни, за да кажем колко много ви обичаме! 

Вали дъжд и не искаме да мокрим дисплея! Изключения правим само за Лиса Ан!

Изведнъж се замислихме за Лиса Ан и нямаме свободна ръка, за да ви се обадим.

Не искаме да поглеждаме телефона си, защото това е поредната потенциална заплаха от напиване в петък вечер. Слаби са ни ангелите, знаете! 

В 280-то сме и няма как да извадим телефона, без да хванем задника на чичкото пред нас! 

Пазим батерията, за да викнем Uber! 

Опитваме се да изгледаме последния епизод на Top Gear, без да плачем. Все още не сме постигнали този успех! 

Гледаме речта на Уилям Уолъс и не можем да видим дисплея на телефона, зрението ни е съвсем замъглено! 

Телефонът звънна, нямаше гола снимка и решихме, че не е важно! 

Зареждаме пластмасовото изчадие от другата страна на дивана/другата стая. Повече от ясно е, че всичко, което не се намира на 1 метър от нас, просто никога не е било необходимо! 

Все още търсим най-доброто MEME, с което да ви отговорим!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
пожелания
10 януари 2016 | 21:38

на света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята).

````
10 януари 2016 | 21:37

Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и така нататък), побои, удари по тялото и така нататък,изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и така нататък, убийства, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие, думи (дори казани на шега и така нататък) и така нататък! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Само съд може да решава присъдите за всеки човек и така нататък!