Когато един мъж обича една жена

Когато един мъж обича една жена, тя изобщо не разбира. В противен случай нямаше да съществуват илюзорни зони като приятелската. Човешките взаимоотношения са достатъчно сложни, за да бъдат обяснение бързо и лесно, а чувствата между двама души са по-сложни и от логиката на тризначките в "Стани богат" (предизвикваме те, гледай го). След като мъжът идва от Марс, а харпия жената от Венера, чувствата ще бъдат изключително различни. Майкъл Болтън може и да възпява тези чувства, но никога не е успял да обясни на нежния пол, че силният пол изразява своята привързаност като перничанин към френски автомобили. И след като познаваме жени, които хвърлят боб, късат маргаритки и се чудят дали левентът ги обича или не, решихме да покажем онези малки индикатори, налични при евентуалните атаки на Купидон. Ето някои признаци, че сме клъвнали достатъчно, за да Ви подарим един плюшен задник: 

Запознанствата с приятелския кръг

В един мъж има два вида жени: за една вечер и по-дълги от този период. Евентуалното получаване на титлата "жената", "приятелката" и други производни. Подобно събитие трябва да носи облекчение в страхливата сърна, която тайно се надява, че утре вечер няма да слага розовите прашки, за да ловува мъжко внимание. Въвеждането в мъжката социална среда е една малка от много предстоящи и големи победи на жената. Дами, обикнете нашите приятели, колкото и да доказват човешката еволюция, само тях си имаме. 

Усмихнати сме, докато сме с вас

Ако женската емоция е прикрита като голите снимки на Ема Уотсън, мъжката е по-явна и от чатовете на Валери Божинов. Изключение биха направили само Владимир Путин и Кими Райконен, останалите изпитваме човешки емоции и често показваме оградата, била тя и рядка. Бъдете спокойни, дори и да не сте ни позволили да ви шляпнем по дупето, докато държим вратата отворена. 

Водим Ви за ръка

Мъжът, както всеки друг бозайник, е териториално животно и маркира собствеността си. Воденето за ръка може да е мил жест за вас, а за нас остава начин за отблъскването на другите мераклии. Приемете го като лична гордост, подобна на ловните трофеи. Нито една жена не просто приятелка, когато се води стисната здраво за ръка. 

Инициирама контакт

Древното клише "Кой да се обади първи" вече е отживелица. Добрата новина е, че интернет ни позволи да спрем да се червим и да бъдем малко по-уверени в изразяването на настроениея - с картинки, анимацийки и други подобни. Аксиома в мъжките чувства е, когато сме готови да бъдем бонус фраг на "CS GO", за да ви отговорим. 

Приоритет сте

Женската логика е способна да накара атеист да се прекръсти. Перфектната романтична вечер би била комбинация от висша кулинария (в ресторант или лично приготвена), културно мероприятие (като концерт, кино или театър) и изпращане до вкъщи с опция за "Гледане на филм". Романтичният мъж е същество, което се стреми да поглези всички възприятия на жената и най-често успява. След всяка точка има малки изненади като цветя, сладко и други подобни мили жестове. Романтикът най-често жонглира с всички ситуации и в ръкава си пази поне още 5 варианта за протичане на вечерта. И след като всичко е по-изпипано от работата на немски инженер в Залцбург, женската логика се намесва със заключения като: "Той прави всичко това, защото иска да ме е*е!", "Дали ме обича?". 

Малките подаръци

Изключвайки габрoвци и шотландците, мъжкото съсловие разполага с шесто чувство за правилните моменти. Щом сме способни да започнем да разбираме от цветя, мерките й и дори сме способни да се лишим от личното щастие в името на вашето. Рядко търсим отплата, просто се радваме, че сме зарадвали, ама дори и в това се търси скрит смисъл. Разбира се, Mercedes-ът не е от малките подаръци. 

 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!