Кои са най-отвратителните мъжки навици

Всеки мъж разполага със сериозно количество малки тайни, които не би споделил до края на света, че и след него. Не е нужно да ви разказваме за любовта към тъщата - това е обществена тайна. Ако трябва да бъдем честни, почти всеки мъж има сериозни проблеми с хигиената. Често неутрализираме феромоните с различни ухания и козметика с аромата на Сара Джесика Паркър (видяхме я в рекламата), ала има и редки моменти, в които оставаме всичко на естествените есенции. За никой не е тайна, че натуралното мъжко съсловие е мръсно, цапа се лесно и по никакъв начин не е показало някакво еволюционно развитие. Ето някои от основните мъжки хигиенични грехове, които рано или късно се случват. 

Носенето на старите боксерки

Физиката, Айнщайн и Ганди, са потвърдили, че каквото и да правим, включително задни салта пред тоалетната, последната капка винаги ще бъде за гащите. Следите остават, а по-лошото е, че пералнята все още не може да покаже по-висока благородност и просто да събере използваните дрехи. В резултат на тази човешка несправедливост, следващият път в банята ще бъде малко тъжен. Точно сте се изкъпали и се оказва, че няма други чисти боксерки. През лятото спокойно можете да сложите дълги панталони и да изпитате човешката свобода, ала през зимата ще се наложи да извършите първородния грях. Господа, запомнете, жълтото е отпред, кафевичкото е отзад! Чувстваме се много зле, защото знаем това! 

Навиваме часовника по всяко време

Добре, не е особено приятно, когато ви хванат, но сме сигурни, че всеки е изпитал нуждата от източването на смисъла на долната глава. Защо? Спонтанната ерекция е новото проклятие за младия мъж. Точно стигнете до офиса и се оказва, че секретарката е сложила убийствените дълги крака в пола и цял ден смята да ги кръстосва, докато преминавате. Карате си спокойно по улицата и в следващия момент минава копието на Саша Грей. Кой нормален човек не би пуснал аварийките, докато минават всички спомени. Какво правят всички кранисти, докато седят на върха на 30-40 метров кран? Точно така, скубят пилето и гледат всички, жени в радиус. Това не е пристрастяване, това са основните нужди. 

Почистваме следите от номер 2 с обилно количество от номер 1

Не сме горди от този факт, но сме сигурни, че почти всеки мъж прави точно това, когато остане сам в царството. Първо трябва да признаем, че освобождаваме всички чакри на отворена врата, а след това заличаваме всичко, използвайки кафевите точки като цел за поразяване. Учените са доказали, че една залепена муха на тоалетната чиния ще сложи край на всички бели точки по седалката. Признайте си, наистина е забавно! 

Проклятието на разлятата течност

С какво забърсахте пода, след като се оказа, че бирата е била много раздрусана? Почти всичко става моп за почистване, когато сте сами и няма свидетели, а  в това число ще добавим и кучето. Истината е, че понякога може дори да не посегнем към кърпата и ще чакаме да изсъхне, но през останалото време сме благодарни за натрупаните дрехи по столове, носените чорапи и боксерки, салфетките и още много други. В нужда на криза е възможно дори да свалите собствената си дреха, за да бъдете сигурни, че течността няма да стигне до електрониката. Принципът на почистване е - жертвай най-евтиното около теб. Ако е паднала храна, това е просто пореден шанс да закалиш допълнително системата. 

Да пикаеш под душа

... е аматьорско. Да го правиш, докато имаш женска компания и тя никога не разбере, това вече е висш пилотаж, амиго! Истината е, че се изискват сериозни тренировки, за да прикриеш това и сме длъжни да напомним нещо много важно - никога не го прави, докато не си под душа (личало си). Обвиняваме природата за тази слабост, защото няма човек, който да не реагира точно така, когато около него започне да се излива водопад. Изобщо няма да казваме какво точно се случва, когато завали дъжд!

Най-големият мъжки грях

Пускането на 3D телевизори не беше особено голяма трудност. След това се появиха 4D кината, които добавиха и движение, а на финала имаме и 5D, което носеше повече водни пръски и вятър в сцените. В момента се работи и върху пускането на 6D, което ще ни позволи да помирисваме всичко. И защо се работи върху тази технология? Защото мъжът обича да помирисва всичко, включително и задника си, когато го почеше. Не сме горди от този факт, но е факт, показалецът винаги ще остане тестерът на аромати. Правим го в името на науката, няма друга причина, освен това е много приятно, след като се здрависаме с тъщата после - направо си е пълно щастие!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
пора
09 декември 2015 | 17:12

Аз имам по-гаден навик - докато чукам в гърлото жената която е легнала надолу с главата а аз съм върху нея ми идва, празня се дълбоко в гърлото (по нейните думи се стича, дори не преглъща) - тогава винаги пърдя мощно - лошо то е че задника ми се пада точно върху носа и....

08 декември 2015 | 15:54

Предполагам, че това е само началото на списъка.