Колко добър сте в леглото (18+)

От доста време се опитваме да открием тест, който би могъл да класифицира качествата на средностатистическия мъж. След дълги изследвания и никаква помощ от страна на колежките, успяхме да изградим съвършения тест, който би покозал колко добри сте в половия маратон. Време е да премерите силите и да споделите резултата в коментара (изданието се чете от жени, следователно може да оставите и телефонен номер). Представяме всички видове сексуални изпитания, на които може да се подложи човек! Споделете резултата в коментарите:

1. Усещате кога партньорката е в настроение и желание за секс

Това е една от най-сериозните причини за липсата на сексуално желание. Научно доказано е, че господата имат желание за сутрешни занимания, докато жените са активни вечер. Добрият мъж винаги използва силата, за да познае кога точно е дошло настроението за множествен оргазъм. Получавате 1 точка, ако сте от тези хора!

2. Майстор в прелюдията

Нито една жена не е готова моментално за секс, освен ако не си плащате, но това не е този тест. Събуждането на страстите става с различни методики, но в повечето случаи имате успех, когато покажете доза нежност, използвате ръцете си, за да галете и показвате, че не сте на състезание и ще отделите необходимото време за събуждането на нейния сексуален интерес. 2 точки за тези, които осъзнават важността на тези дела!

3. Оралните страсти

Не сте прави секс, докато две бедра не са ви стискали за ушите и не сте усещали онова практическо настръхване на женската кожа. Оралният секс може да бъде изключително мощно оръжие в леглото и ви гарантираме, че нито една жена няма да ви откаже, когато знаете точно какво правите. Вашият език може да покорява всичко върхове на женското тяло, следователно трябва да се използва по предназначение! Получавате 3 точки, ако сте франкофон в леглото!  

4. Силовият многоточков оргазъм

Ръцете са онази част от човешкото тяло, която може да се похвали с най-висока чувствителност. По време на секс е необходимо да ги използвате, а не да се подпирате с тях. В повечето случаи трябва да ги използвате за пляскане, галене, стискане, игра с гърдите и дори стимулиране на клитора (ако ръцете ви са с достатъчно дълги пръсти). Употребата на този метод ви гарантира влизането във висшата лига на оргазмите. Изисква се малко опит и опознаване на жената, но определено си заслужава - заклеваме се! Получавате 4 точки, ако сте постигали заветното "О, да! Точно така!". 4 точки за атака по всички фронтове!

5. Многократен оргазъм

Популярната реплика "Шъ мъ завтаряш ли или да се огащвам?" не трябва да присъства в леглото. Вашата партньорка трябва да знае, че следващите няколко часа ще бъде заета, защото смятате да запълните графика с толкова секс, че след това да не може да говори и само ще се усмихва. Една жена е най-красива, след като изпита серията от оргазми. Получавате място в сексуалната зала на славата, ако успявате да минете 3-те оргазма. Познавате ли себе си, няма да има пречки! Половите атлети си пишат 5 точки! 

6. Играчки

Колкото и добър да сте, жената е способна да се отегчава. Ваше задължение е да откриете правилните изобретения на науката за достигането на максимално сексуално удоволствие. Не е задължително да поръчвате слонския член, но всичко започва от белезниците, лубрикантите с различни усещания, както и добрия стар вибриращ пръстен. Благодарение на тези технологии ще сте готови да доставите нови усещания, да разнообразите еднообразието, защото и 20-те сантиметра могат да й омръзнат. Записвате 6 точки в актива, защото мислите за сексуалното разнообразие. 

7. Алтернативният секс

Достойни сте за уважение, ако сте открили жена, която обича изненадите във врата номер 2 и смята, че сексът по време на цикъл не е нищо страшно или неприятно - банята може да помогне за задоволяването на тези страсти. Легендата разказва за жените, които един ден разбират, че няма нищо страшно, нито болезнено и изискват уважението на всеки любовен вход или изход. Операции от този вид изискват определена подготовка, но удоволствието е оправдано! Получавате 7 точки за дипломацията - нещо, което американците никога няма да получат! 

8. Да не оставим нито една жена в леглото без оргазъм

В историята на всеки мъж има слаби спортни моменти, това се е случвало на всеки, но не е оправдание за достигането на заветната цел. Разбира се, винаги сме смятали, че женският оргазъм е отговорност изцяло на жената, но в името на науката ще трябва да признаем, че половият атлет се разписва във всеки мач, подобрявайки своя игрови рейтинг. 8 точки за сексуалния джентълмен! 

9. Squirt

Науката смята, че подобен акт е възможен с едва 10% от женското съсловие, но истинският сексуален изследовател е длъжен да докаже, че и за този сексуален феномен има изпитана и действаща методика. Предизвикването на женската еякулация е способност само на онези, които са прекарвали времето си в спалнята, изследвайки всяка възможност с Кама Сутра и жена, която отдава тялото си за сексуалните експерименти. Експертите в това начинание заслужават цели 9 точки. 

10. Гушкането

Ако има нещо, което задоволява една жена повече от оргазъм, това е гушкането след него. Причината за тези по-интимни желание е закодирано във факта, че вече сте получили всичко от нея, достигнали сте онази интимност, която само малцина други биха могли да изпитат. Демонстрирането на нежност показва, че наистина имате по-специални чувства и не сте се възползвали сексуално от нея със серията фрази и методи. Когато правите това, доказвате на поне една жена, че силният пол не е лишен от чувства и се отличава от нереза. 10 точки за този, който прави това! 

Резултати:

55 точки

В тази графа попадат само хора, които имат роднинска връзка с Чарли Харпър и компания. Същите никога не са чували "Не" от жената и се славят като безотказни доставчици на оргазми. Практически могат да бъдат обявени за АК-47 в леглото - никога не отказва! 

30 точки

В природата няма съвършени хора, но успешно минавате средата, с което показвате, че имате определените познания, за задоволите основните претенции на партньорката. Спокойно можете да подпишете договор с Brazzers и да наваксате пропуснатите ползи. 

15 точки

Тук попадат всички млади сексуални падуани, които усещат силата, но още не са могли да я проконтролират. Всеки падуан намира своята Падме и на финала се разписва с близнаци, следователно няма какво да ви притеснява. Минавате за ценен кадър, защото тепърва ще можете да казвате, че правите нещо за първи път - достатъчно интимен момент за всяка жена в леглото.

0 точки

Тази графа е поставена специално за главния, който не спира да казва, че се пази за сватбата, въпреки нашите подозрения, че подобно чудо няма да се случи, докато науката не изобрети достатъчно дроиди за задоволяване на желанията. Надяваме се, че скоро ще събере пари за гумената кукла. Дарения в редакцията също се приемат! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Belmondo
20 юли 2015 | 11:11

36т. А по отношение на 7. - не жените не припадат при факта, че ще ги разчекнат отвсякъде!!!

16 юли 2015 | 13:32

На мен ми трябват максимум 4-5 мин., но моят е много бавен...

DEADSPACE
15 юли 2015 | 01:00

БО , 30 МИНУТИ Е ОТНОСИТЕЛНО , АКО ПАРТНЬОРА ТЕ ХАРЕСВА И ОБИЧА НЯМА ДА ЗАДЪРЖИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ! 30 МИНУТИ КЛАТЕНЕ И АКО ТОЙ НЕ СВЪРШИ ЗНАЧИ ИМА ПРОБЛЕМ , ПО СКОРО 15-20 МИН , И ТОВА Е МАКСИМУМА

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 юли 2015 | 21:21

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Георги
14 юли 2015 | 18:47

Нямам реална преценка за способностите си - питайте жените, които съм ги таковал... :)

Бо
14 юли 2015 | 13:25

Колко да е добър един мъж в леглото? Мисля, че е достатъчно да е мил, сензитивен и да издържа поне 30 минути без да свършва! Останалото го върши жената и ако и харесва то нещата се наредят сами! Другото вече е висш пилотаж и изисква висши умения и от двамата, а това е голяма рядкост!