Колко гаден може да бъде животът

Днес е вторник и това ни мотивира да се фокусираме върху следващите работни недостатъци - поне още 3 работни дена с никакви бъдещи празници. Ето защо решихме, че ще е най-леко да се фокусираме върху нещастието на другите и да бъдем спокойни, че не всичко е толкова лошо, колкото си мислим. Представяме чуждите беди, с които да минимилизираме нашите проблеми!

Жена ми каза, че има невероятна секс изненада за мен. Прибрах се по-рано, за да разбера, че си е направила кола маска навсякъде по тялото. Всичко щеше да е прекрасно, ако беше запомнила, че това наистина не ми харесва и даже ме дразни. След като няколко часа се опитвах да го вдигна, тя не спря да ми разказва как бившия приятел много го обичал!

Днес приятелите ми казаха, че виждат всички извращения в стил "50 нюанса сиво", които харесвам във фейсбук. Добрата новина е, че всички колеги ме следят в социалната мрежа.

Днес осъзнах, че това горещо чувство, което имам в тестисите си не е от шегата на милото с лют сос в гащите, а гонорея!

Мислех си, че зрението ми се подобрява и започнах да свалям по-често очилата. Видях една боля котка, наведох се да я погаля и осъзнах, че е бяла найлонова торба. Ще си умра с очила!

Реших да побягам малко на пътеката, но след близо няколко години се оказа, че съм качил малко килограми. Как осъзнах това? Съборих вентилатора монтиран на тавана на съседа от долния етаж.

Събудих се до лицето на съпруга си. Гадината беше обърнала очите си, за да ме изплаши. Получи и се! Толкова се стреснах, че се напишках, ударих си ръката и счупих нощната масичка!

Днес отмених една бизнес среща, която чаках няколко месеца. Когато рецепционистката ме попита какъв е проблемът, аз отговорих "Не мога да спра да с*ра!".

Имам възпалено ухо и болката е зловеща. Реших да излезна малко на въздух с надеждата, че поне малко ще се разсея. Дори не чух радио управляемия самолет, който се заби в ухото ми!

Получих сметката от бившия си адвокат, която е за обаждане по телефона и молба да не го предавам на властите за това, че открадна всичките ми пари, както е и основната причина почти да изгубя дома си!

Толкова съм разорен, че трябваше да използвам чаша уиски и клещи, за да си извадя мъдреца.

За първи път бях обран и изпитах сериозно съжаление към обирджията, който получи мобилен телефон за 15 долара, кредитна карта с 50 долара и замразена дебитна карта.

Нямах никаква работа и бях принуден да започна да работя като интернет трол. След яростно писане и псуване на хора, получих впечатляващите 2 долара.

Най-накрая правих секс с човека, който най-много искам от няколко месеца. Не мога да разбера само защо трябваше да бъда толкова пияна, за да не мога да си спомня нищо...

Днес е рожденият ми ден. Казах на приятеля си, че искам да се почувствам специално поне за един ден. Той каза, че ще изпере вместо мен!

Разделих се с приятеля си, защото постоянно си мислеше, че ще му изневеря. Поради високото напрежение и постоянния стрес, той решил да ме изпревари.

Разбрах, че съпругата ми ходи на брачен консултант. Няма нищо лошо, но защо трябваше да го прави с бившия си?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!