Колко гаден може да бъде животът

Животът наистина може да бъде несправедлив към всички, което ни кара да посветим още един материал, който доказва, че животът наистина може да е изключително гаден! И понеже имаме впечатляващото качество да се смеем повече на чуждото нещастие, показваме една доза такова в следващите редове. Представяме Ви "Животът е гаден!".

След като съседът си купи две крави и ги постави в градината си, вонята започна да отблъсква абсолютно всяко живо същество, включително и купувачите, които дори не искат да видят къщата ми. Същата се продава вече от месец!

Кучето ми ме захапа доста зловещо, докато преподавах уроци за възпитание на кучета пред групата. Всички се посмяха стабилно, но четири часа по-късно продължавам да получавам обаждания от хората, които си искат парите обратно. 

Гледах порно в мрежата и видях една актриса, която много прилича на моята бъдеща снаха и понеже беше красива, прецених, че може да свърша работата с този клип. Излишно е да казвам, че не свърших, защото видях еректиралия пенис на брат ми. 

Правих презентация на iPad-a си и в паузата го заключих, за да отида за малко повече въздух. Щом го включих, видях, че имам поща от местния секс шоп, който любезно се интересува дали ще си купувам вибратор или не?

Припаднах, докато пътувах към работа. Благодаря на случайния минувач, който се възползвал от чантата ми. 

Паркирах на мястото за инвалиди и една жена дойде да ми се разкрещи, че не приличам изобщо на инвалид. Вдигнах панталоните си, за да и покажа двете си протези. Тя ми се разкрещя, че не съм я предупредил и съм стресирал децата и. 

Обещах да гледам котката на приятел. Заедно с нея се возихме в колата и тя ми стоеше на рамото през целия път. Докато отворя входната врата, той скочи и хукна в близката гора. Изминаха около 2 часа и половина и още не мога дори да го изкуша с храна.

След като похарчих стотици долари за коледни подаръци, скоростната ми кутия гръмна на магистралата. Сега мога да реша дали да върна подаръците или просто да не карам с по-висока скорост от 25 километра.

Никога не съм обичал зеленчуци и не виждам как ще ги заобичам. Добрата новина е, че сега ще имам цяла година, защото съм на разменни начела в Аржентина и съм при вегани!

Матракът ми за 1300 долара беше най-накрая доставен! Ще мога да се наспя като човек. За жалост е доставен на стария ми адрес.

След близо една година без никакъв секс с моя годеник, прекарвам вечерите си с диви сексуални сънища с Джордж Буш!

По време на сексуалния акт с приятелката ми, тя ми прошепна в ухото "След това ще си вземе чипс, нали?". Това беше достатъчно да свърша!

Изключително гладен и разорен съм, следователно свикнах с идеята, че салатеният дресинг наистина може да е вкусен. 

Отидох на гости, за да се видя с баба ми, която притежава бийгъл на име Макс. Той беше толкова щастлив и скачаше толкова висока, че стигна лицето ми и ме напика от радост.

Заведох един приятел в стрип клуб за рождения му ден. Човекът никога не е ходил там и решихме, че ще е забавно да го изненадаме. И той наистина беше изненадан, когато дъщеря му дойде за частния танц. Явно беше забравила да му каже с какво се занимава. 

Закарах колата си в сервиз, защото чувах някакво тракане, докато карам. 24 часа по-късно ми казаха, че возилото е готово. 15 минути каране бяха необходими, за да отлети моята гума и колата ми да се разбие до неузнаваемост!

Помогнах на баща ми да продаде ненужните мебели след развода. Човекът, който дойде да ги купува е и същият, с когото майка ми имаше афера. 

Ретро автомобилът, който възстановявах стотици часове, накрая избухна в пламъци, когато се опитах да запаля двигателя!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kaydi
24 декември 2016 | 10:58

Rudy probably wishes he had Ron Pauls funds. I love the fact that by staying in the race, the Doctor is giving the GOP and enema. Since these are the people shoving it to America in every orafice they could find, it's only fitting that they know what it feels like. Paybacks a bi.c.....h..tand then like Rudy, you marry one.....or two.