Колко гаден може да е животът

Едва ли има човек, който да не знае колко несправедлив може да е животът. Той е единственият, който може да победи всички ни. Добрата новина е, че към някои хора може да е още по-жесток. В човешката природа е заложено да се забавляваме чрез насилие и чуждо нещастие и след като живеем на балканите, това е единственото с което разполагаме. По тази причина ще ви запознаем с истинската забавна и човешка трагедия, споделена лично от грешниците. Запознайте се с всички доказателства, че животът е много гаден! 

Посетих Айфеловата кула с приятеля си. През цялото време си говорихме за това как трябва да се оженим и как обичам нетрадиционните предложения. Докато вървяхме нагоре по стълбите си мислих, че идва този невероятен момент и наистина ще ми направи предложение. Той бръкна в джоба си и очаквах да извади пръстен, но вместо това извади цигарите си и заяви, че винаги е мечтаел да изпуши една цигара на 300 метра височина. 

Приятелят ми, с когото сме заедно от цели 6 години, реши да приключи връзката през видео чат. Щеше да е забавно, ако не го направи точно 2 дни, преди да се преместя в другия край на страната, изпращайки всичките си вещи при него. Освен това каза, че ме чувствал повече като сестра. 

КАКВИ СА ТЕЗИ ЧУВСТВА, ХОРА?

В една заложна къща открих един добър лаптоп, който много ми допадна. Бях изумен колко много прилича на моя и след като го платих, установих една малка подробност - бившата ми приятелка го е заложила преди няколко месеца. Лаптопът ми изчезна преди няколко месеца.

Един от най-добрите ми приятели реши да ме блокира и да приключи всякакви отношения, защото отказах да го закарам на сватба и след това да го върна. Разстоянието е точно 50 километра и става въпрос за моята сватба! 

УОРЪН БЪФЕТ СЪЩО НЕ Е КЪСМЕТЛИЯ!

На поредната романтична ваканция очаквах предложението от моя приятел, с който сме заедно от цели 9 години. Той започна да пише нещо по плажа и се надявах, че ще бъде "Ще се омъжиш ли за мен?", но след като се приближих по-близо, забелязах, че е написал само "К*Р".

Реших да науча приятелката ми на няколко израза на мандарин. Започнах бавно и търпеливо да произнасям думите с нея, за да прочета пост ѝ на стената "Вече говоря чинг-чонг! :D :D :D".

Опитах се отново да скъсам с приятеля си. Той ме заключи в апартамента си и ме остави да стоя там, докато не му кажа, че сме още заедно. Това се случва за 4-и път! 

Отидох да си прибера кучето от дома на баща ми. Бях в командировка и трябваше да го оставя някъде, но хотелът не беше опция. Баща ми ми сподели, че кучето се изпуснало в хола и го завел в приют. 

От скромния си престой в Япония ще запомня отвратителната паста за зъби. Само след месец ми обясниха, че може и да пише "Избелващ", но символите след това поясняват, че това е крем за избелване на кожата. 

Приятелката ми полудя, обвини ме, че не я обичам и смята да ме напусне. Всичко това, защото ме чула как мастурбирам в банята - миех си зъбите... 

Приятелят ми е изключително запален по военни игри, което ме мотивира да опозная хобито му. Тренирах няколко седмици и го предизвиках на двубой на Battlefield 4. Той изгуби, а аз изгубих него. 

Някой ме включи в случаен групов чат, където всички говореха за заснемането на аматьорско порно. Дойде онзи момент, когато всеки участник трябваше да изпрати своя снимка. Всички участнички бяха бабички...

Хванах до скоро "най-добрият" ми приятел да копира всички голи снимки на приятелката ми от лаптопа ми на флашката си. 

Заведох сина си в спешното отделение, защото изял някакво странно отровно растение. Причината? Растението много приличало на билка в Skyrim, която давала супер сили. 

Полицията най-накрая откри открадната ми кола. Отне им 2 седмици, няколко дупки по шасито и два трупа. 

Ключът ми реши да заяде в бравата, докато се опитвах да се прибера вкъщи. Не е толкова голяма драма, стига да не ми се налагаше да бягам от питбулът-психопат на съседите! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!