Колко струва една секс робиня от ISIS

Преди много години, когато обкръжението от военни беше по-сериозно, мнозина разказваха за мисиите и обичаите, на които са ставали свидетели. В една много такива истории, които днес биха могли да се смятат за секретни и забранени за разказване, ни споделиха, че една жена в Ирак можела да се купи за 1000 долара. Цената включва абсолютно всичко, което можете да поискате и ако успеете да издействате виза, границите на страната няма да я задържат. Възможно ли е днес да се закупи жена? Според ISIS, дори е препоръчително - цените го позволяват. Терористичната организация и до днес е известна с това, че всяко заловено момиче може да се превърне в робиня на бойците или директно в стока. 

Организацията обяви, че е заловила 42 жени и повечето вече са продадени. Липсата на всякаква власт гарантира, че тези хора ще бъдат заличени и няма дори да получат документ, с чиято помощ да се идентифицират. Човешкото е изгубено.

Тарифите за съпруга винаги са били традиционни - синеоките жени се смятат за екзотични и се продават най-скъпо. Жените най-ниско в класацията получават цена едва за 500 долара или на цената на един модерен телевизор. 

 

Най-скъпата жена е била продадена за 2000 долара. Обикновено по-младите се оценяват още по-скъпо, а традицията е наложена още от 2014 година в Ирак, където често се използвали и търгове за същата цел. Възрастните дами за жалост се продават на цената на един мобилен телефон - 63 долара ако минават 40-годишна възраст. 

20-30 годишните жени струват около 100 000 динара или 84 долара. Положението става малко по-сериозно за най-младите от 10-20 години се продават за 126 долара, а от 1 до 9 години може да бъде закупена за 168 долара. 

Ако жената споделя религиозните вярвания на джихадистите, нейната цена автоматично се повишава. Това би позволило на купувачът дори да се ожени за нея. Приелите исляма вдигат цената драстично и минават 1000 долара. 

И докато ISIS печели, колегата им от Западна Африка, подръжниците на Боко Харам са изправени пред икономическа криза. Отвлечените и продавани ученички се продават само за 12 долара или сумата за кутия Marlboro с данъците в Илинойс. 

И понеже отвличането може да е много по-лесно от продаването, робовладелците нямат право да притежават повече от 3 жени по указа на ISIS. В Западна Африка все пак се правят изключения, стига да има с какво да се плати. 

И пазарът е напълно достъпен, защото има хора, които допускат тези абсурди дори и в социалните мрежи. Във фалшиви профили винаги излизат кадри на жени с обявена цена. В профила на Абу Асад Алмани се появява снимка, която гласи "За всички приятели, които си търсят робиня, тази се продава за 8000 долара". Малко по-късно излиза втора снимка с друга жена, но на същата цена. Освен сексуална експлоатация, на купувача се позволява и физическата намеса!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
chocopie
21 декември 2018 | 05:07

7QL4wQ There as noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure good points in features also.

eRevollution-България
01 ноември 2016 | 13:23

Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъедини се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v

smokeweed
16 октомври 2016 | 16:58

От тези по-големи изроди и дяволски изчадия няма .