Колко струва нулевата гравитация
Искате ли да разберете какво е чувството да бъдете в нулева гравитация? Определено няма да е трудно, ако се възползвате от предложението на доктор Дейвид Уитикет. Неговото собствено творение е именно стол, който ще симулира пълния ефект на нулевата гравитация. Проектът със сигурност не е евтин и за достигането до крайния потребител са били необходими повече от 10 години разработки. Самият стол тежи повече от 32 килограма, въпреки употребата на карбон за олекотяването. Със сядането, потребителят може да активира ръчката и да види как тялото му застава в абсолютен покой и безтегловност. Чувството, че се носите свободно е гарантирано, дори и да не плавате в пространството.
Изборът на положителна или отрицателна гравитация на стоене може да има и ползотворни качества върху тялото, носейки сериозно облекчение. Самият стол не само предлага удобство, но и цяла терапия за гонене на стрес. Правилната позиция гарантира абсолютното равновесие, в което всички мускули, стави и нерви са в правилна позиция. Кодовото име на тази прекрасна играчка е "Елисей", а същият никак не е евтин. Неговата покупка става само и единствено с поръчка и депозирането на сумата от 26 000 долара. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
27 ноември 2016 | 17:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE