Колко суров може да е животът

В понеделник е време за връщане към работната реалност, оставяйки уикенда далеч зад нас. В прашните и горещи офиси всеки проклина глобалното затопляне, разхлаждайки съзнанието си с мисли за онези летни курорти, където прохладата се прокрадва между ментите и голите изкусителки. Длъжни сме да се фокусираме върху онези хора, чийто живот може да е много по-жесток. Виж ги в следващите редове:

Жена ми откри "Cosmopolitan" и сега иска да правим секс само ако използваме техните съвети. Наистина започвам да се страхувам за половия си орган.

Приятелката ми решила да отмени часа за фризьора, въпреки визията ми на Чубака. Причината за тази интервенция е фактът, че жената, която ще ме подстригва, ще ми пипа косата и това се брои за изневяра.

Майка ми ми каза, че няма никога да се омъжа, ако не променя готвенето си. Приятелят ми я подкрепи!

Казах на приятелката си, че започвам да правя упражнения за ясни сънища. Тя реши, че правя това, за да мога да си фантазирам секс с други жени и точно по тази причина ме заряза. 

Реших да вкарам малко пари в чантата на баба ми, защото тя инатливо отказваше да платя обяда. Тя ме забеляза и сега си мисли, че крада пари от нея. 

Правих купон вкъщи и пияният ми приятел реши, че трябва да свали 50-инчовия телевизор от горния етаж. Приятелят ми оцеля, но телевизорът...

Днес трябваше да бъда на дълга ваканция със семейството си, но се оказа, че малките пеперудки в корема ми са ранните симптоми на апандисит. Сега лежа в болницата сам и се възстановявам от операцията, докато семейството ми разпуска на километри от мен. 

Пощальонът объркал пратките и пуснал лекарството ми при съседа. Докато отида при него, той беше консумирал всичко до последното хапче. Резултатът е съсед с невероятно разстройство, никакви хапчета и много мръсен преден двор. 

Приятелката ми започна да ме обижда без никаква причина във фейсбук. Тя дрънкаше толкова злобни коментари, че реших да ѝ кажа колко дебела е! Оказа се, че това е брат ѝ, който използва нейния акаунт.

Установих, че колкото и добре да заключиш тоалетната в самолета, винаги ще влезе един мъж, докато сменяш тампона си.

Уволниха ме от работа. И причината не е, че не върша добра работа, а че шефът не се чувствал добре, докато изневерява с жена ми.

Токът спря у дома и жена ми съжали, че не можем да правим секс на светлината на свещите, защото точно е в онзи период от месеца. Нейният любим навик е да говори за секс, когато не можем да го правим. 

Установих, че всички "работни срещи" на моя съпруг не са били с цел да ми изневерява, но да присъства на нео-нацистки събирания. 

Изпратих съобщение до жена ми, за да я питам дали е възбудена. Минута по-късно осъзнах, че съм го изпратил на тъщата.

Прибрах се, за да хвана 20-годишната ми дъщеря да прави секс с най-добрия приятел на мъжа ми. Очевидно е моя вината, защото съм се прибрала по-рано у дома. 

Цялото ми семейство, включително и баба ми, решиха да отделят време на темата "Подходящият ли е зехтинът за лубрикант?".

Една възрастна госпожа падна на стълбите и никой не отиде да ѝ помогне. Съжалих я и се притекох веднага, за да получа бастун по главата и вместо благодарност "Перверзник!".

Трябваше да избирам дали да пътувам с влак или със самолет до желаната дестинация. Влакът беше по-евтин, но пътуването беше с 4 часа повече. Избрах самолета, той закъсня и накрая платих повече, за да пристигна по-късно.

Събудих се с ароматите на лайно в мивката на тоалетната. Остават ми само 9 месеца от този договор за наем. 

Религиозната ми майка най-накрая осъзна, че работя във фирма за изкуствено осеменяване. Сега се моли истерично всеки път, когато се доближа до нея. 

По време на интервюто за работа, интервюиращият ме помоли за извинение и отиде към тоалетната. Реших да се възползвам от този момент и пуснах "леки газове", които се превърнаха в гнева на Саддам. Грешникът влезе и направо изтръпна от вонята. Съмнявам се, че ще получа тази работа. 

Приятелят ми съобщи, че иска да имаме отворена връзка. Нямал романтични чувства към мен, но не можел да се раздели с колата ми. 

Събудих се в болницата, след като сестра ми ме спасила от самоубийство - опитал съм да се обеся. Истината е, че тя се опита да ме удуши, защото изядох последното пилешко крило. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Star
08 август 2016 | 19:14

At last! Something clear I can undetsrand. Thanks!

Lakeisha
08 август 2016 | 19:03

Most help articles on the web are inaccurate or inocherent. Not this!

Voncile
08 август 2016 | 19:00

Pin my tail and call me a doneky, that really helped.