Коя е най-зловещата обида по адрес на женската вагина
В днешно време жените наистина се обиждат изключително лесно. Можете да се шегувате за наднорменото им тегло, големият нос, прическата на последния мохикан преди битка, но никога не бихте осъзнали, че женската аудитория се засяга, когато заговорите за вагината ѝ. Освен това наистина бихме искали да разберем колко сериозна обида трябва да каже човек, за да може да мотивира жена да си направи пластична операция там долу. Дамата, която е пожелала да се казва само Антония в репортажа, но споделила, че един от всичките партньори споделил, че вагината и прилича на питка от Big Mack. Наистина е трудно да повярваме, че човек би имал смелостта да каже нещо такова на жена в леглото, но чудото се случило. През последните 10 години въпросните операции са се повишили значително. Срещу 3100 паунда, Антония успяла да промени своя Биг Мак в нещо, което излиза от частна пекарна. Господа, цялата история наистина е странна, ала пък си представете колко много помага истината в такива приказни моменти! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Сходна история
12 март 2017 | 22:16

...Господинът споделил, че единствената партньорка, която успял да склони за интимност споделила, че пенисът му прилича на увяхнал бейби морков. Срещу съответната сума господинът успял да промени своя увяхнал...до напърчен, оранжев, огромен ГМО морков. Дами, колко много помага истината в такива моменти!