Летните индивиди, които скапват всяко лято

Ако съдим по температурите, както и ароматът в градския транспорт - лятото най-накрая е тук. И докато всички мислят за плажове, безпаметно напиване и бомбене на русата чикита от Слънчака, ние се впечатляваме все повече на огромното количество люде, отдали живота си на мизантропство и други божествени форми. За всички тях и още много други, пишем този специален материал. Приликата са умишлени, спокойно!

1. Феромонният човек

Някога е прочел, че феромоните предизвикват женското внимание. В следствие на това е стриктен в банята - използва я само в неделя. Подобна стратегия води до най-страшното, дори за жените, тяло-генератор на аромати, готови за брандиране като "опасни". Феромонният човек е като рекламата на уиски - впечатляващо присътсвие навсякъде. Супер силата му е да се размирисва в някои от най-натоварените линии на градския транспорт и освен това щом вдигне подмишницата, дори контролата не набира смелост да му поиска билетче - движенията му носят бриза на ферментирали пролетни щъркели с щипка пердето на влака. За 1.6 лв. се очакваше поне един ароматизатор борче... на човек... при влизане.


2. Змиите

Нали знаете, защо офисът на колежките се нарича терариум? Никой не искаше да дискриминира жабите и гущерите. И понеже температурата никога не е достатъчно висока и страхът от настиване дебне на всяка крачка, дори и при температура от 50 градуса по Целзий на сянка, дамите залостват всеки един отвор, през който може да влезе в някакъв прохладен въздух. Съскащото щастие настава тогава, когато се намирате в подсъзнанието на диментор - формата на щастието се заменя с нагнетен въздух и на всички е точно толкова уютно, колкото може да бъде в междуселски автобус "Чавдар" в чистилището. Учени от БАН допускат, че евентуално в ядрото на земята ще има достатъчно лава за стоплянето на тези индивиди, но Мъск не е заявил как ще постига това.


3. Майките

Особена форма на лятна язва идва именно с тях. От една страна ги разбираме, последният нормален разговор с друго човешко същество, изключващ теми като Барби, играчки и други подобни, е бил преди поне 2 години. Майката има особената привилегия да изисква абсолютно всичко от обществото, но никога или рядко да се замисля върху щетите, които нейното малко изчадие причинява на околните. Бихте очаквали, че за 2 години ще има възпитание и интелектуално открехване на вратата за младия човек и бъдещ гражданин, но вместо това получавате вряскаща нечленоразделна реч, напомняща за концерт на ъндърграунд метал банда, събрана в малко гаражче на попа. Все пак, познайте как ще тегли някой друг ключ, ако попречите на нейното висше съществуване. И нека не забравяме, че майката е прайд ориентирана, следователно ревящите оперни певци се удвояват. Само това лято във всяка градинка, без никакво право на почивка. Няма да тръгваш срещу децата, ей, какво като са идиоти? 


4. Тираджиите

... особено онези, спрели развитието си преди милиони години, но за разлика от динозаврите, не са изчезнали. През лятото, господата стават изключително лабилни и понеже температурите рЕзко се повишават, някои мозъчни дейности замират. Логическото им мислене е толкова вълнуващо, че когато ги помолите да преместят возилото си само с един метър, за да не блокират колонката, гениалният им отговор е "И кво, после аз да се върна назад ли?". Такива моменти раждат агресията на пътя, но какво бихте очаквали от човек с тениска на Дерби кола и джапанки "Оскар"? Впрочем, вторите винаги са били изключително издържливи, но така и не пробиха в света на кроксовете. 

5. Катаджията

Това мистично същество често се крие в някои от най-затънтените улички, завои, храстчета и дори кучи гъз, само и само да извърши критична атака над нищо не подозиращите шофьори. Надяваме се, че тази година няма да бъдат толкова люти, колкото очаваме, особено след като новите служебни коли вървят със специална екстра - климатик. За жалост сега ще трябва да ги държат с отворен капак, защото никой не се е сетил, че камерите не хващат през прозореца на модерната корейска машина - та климатикът малко се обезсмисля. Мистичната сила на това чудодейно същество е, че винаги знае кога взимаш заплата и щом е решило да ти взима парите, със сигурност ще го направи, макар и да не си направил нарушение. И не забравяй, рушвета е винаги ниско долу!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!