Малайзиският престолонаследник, който носи 20 години въглища

Какво бихте направили, ако един ден разберете, че гадното сиво ежедневие е било ненужно изживяване, защото сте принц с кралско потекло? Запознайте се с Кейт иГло с хронични болки в гърба и минималната пенсия. Кейт носил през целия си живот чували с въглища и разполагал със скромно бунгало. Едва ли можел да мечтае за нещо голямо, но със сигурност би могъл да получи по-сериозно щастие, ако е знаел, че е един от наследниците на трона в Малайзия. Човекът е имал възможност да наследи златния трон, след като му се полагал по право, но вместо това се озовал в приемно семейство, което по-късно го осиновява и не дава кралство и охолство, а бунгало с две спални.

Тайната на г-н Уилямс може да остане неразгадана, но един ден решава да наеме частен детектив, който да проследи цялото развитие на семейното родословие. Оказва се, че майката на Уилямс - Елизабет Роса - е работила като стажантка в болницата, когато се запознала с принца на Малайзия, който учил в Лондон по това време. Запознанството довело до раждането на новия принц, но само след четири месеца от раждането, Кейт бил даден за осиновяване. Човекът никога не разбрал, че баща му става 33-тия султан на Перак.

И докато султанът е избирал дворец, Кейт започвал да помага на осиновения си баща в Англия, който доставял въглища по домовете. И около 20 години, прави точно това. Едва след като става дядо, Кейт е убеждаван от своите внуци, че е време да разбере кои са били истинските му родители. Откритието го шокирало, а и фактът, че разполага с 10 братя и сестри, го впечатлило още повече. Бившият престолонаследник се свързал с някой от тях във фейсбук, успял да посети мавзолея на баща си, но не бил поканен от настоящите владетели на Малайзия. Единственото притеснително в редакцията е, че кифлите ще започнат да подозират своето кралско потекло по-рано, отколкото си мислим.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Princess Violina Regina Mundi
20 януари 2016 | 17:25

i az sum princessa.