Малките грешки, които лазят по нервите на всеки мъж

Жените са птици. Те летят високо, разперват красивите си крила и хвърлят поглед чак до хоризонта. И точно като сините акули, които водят битката в корема на майка си, така и жените яростно се стремят да покажат колко свободни и независими са от всички останали. И докато онзи заблуден човечец обяснява, че мъжкият свят ще е изключително самотен без жена (подозираме, че никога не е усещал удоволствието от би-турбо), искаме да се обърнем върху онези волни птици, които гнездят върху мъжката глава. В следствие на зачестилите инциденти, препоръчваме на женската аудитория да се запознае със следните правила за употреба на средностатистическия мъж. Препоръчваме това или издаването на ловен билет за лов на патки - всичко е във вашите ръце. 


Не владеем телепатия - все още

С 2 чифта устни и оръжие за масово поразяване - женската логика, започваме да се възмущаваме на обета за мълчание. Разговорите с преобладаващи "Ти си знаеш.", "Нищо" и "Прави каквото искаш!", започват да работят качествено във всеки един момент. Нашият скромен съвет - правете каквото искате. Какво може да причини една жена? Ще Ви лиши от секс или спре да готви? Супер, сега може да докажете теорията, че 5-дневното бельо спира да мирише на 15-я ден! В името на етиката - един приятел ни каза! Нека спрем психическия тормоз и да използваме големите си кохонес, какво ще направи харпията? Ще отиде при мама или ще я доведе вкъщи? Офисът е нашата крепост! Освен това не сме непознати на ръчното творчество, нали? 


Животът без нерви

Истерията, PMS-ът и останалите нервни трепети се предават по въздушен път. Нямаме друго обяснение за рязката смяна на настроенията. Това е единствената версия, която би обяснила наличието на биполярното разстройство. В един момент имате невинно създание, което бяга по полянката и се закача с пеперудките, а в следващия виждате как препуска заедно с конниците на апокалипсиса. Учените от БАН отдавна са открили, че нищо не може да ядоса една жена както всичко. Не случайно "Дзен" е в мъжки род, той не може да вирее сред жените. 9 от 10 лекаря ще препоръчат да убиете всички опити за гнездене върху вашата глава в зародиш. Не се е родила жената, която да Ви командва и не трябва да я търсите. Изковете си уважението в самото начало, за да не ни пишете ИЦ-та после! 


Кой командва

Предстоят летните нерви, господа! Това са всички планове за почивка, маршрут за пътешествие, събирането на багажа и още тонове други. Да не говорим часовото разпределение, подпечатването на пътния лист, фокусирането върху времевия интервал за потегляне, забравянето на вещи като зарядното и още 100 чудеса. И на финалът започваме с активното навигиране и философстване върху управлението на МПС. И като си спомним, че критиката идва само при този, който я приема, замислете се дали не е редно милото да отиде на почивка с автобус или направо да си почине от вас, изпилявайки корабните въжета на останалите. Нека сложим край на еманципацията и то в автомобилните среди - щом не е умряла по време на пътуването, значи няма за какво да плаче! Ние сме разумни същества, които могат да разсъждават и са показали мисловна дейност за изобретяването на електричество, атомната бомба и дори вибраторът - всичко сме им дали и пак не млъкват, нали? Нека се разберем, пълният член е при нас, ние сме капитаните!

Свободни сме

Мъжкият екземпляр е този, който напуска женската, издирвайки следващата готова за продължаване на рода. Дори в матриархалните общества, мъжете присъстват, за да дават мнение по дълбоко философските въпроси, но и дори да разпределят властта сред жените (то е ясно, че много вождове и малко индианци не могат да спасят света). Изхождайки от всички тези доказателства, нито една жена не трябва да спи спокойно, осъзнавайки, че само една раница ви държи в нейното легло! И Уолтър го е казал "Аз съм този, който чука!". Мъжете са изчезващ вид и като такъв е редно да разсъждават върху този казус "Утре на кого ще мрънкаме?".


Научете се да говорите

Нищо не дразни един мъж повече от 50% изказване. Прибирате се от работа, хвърляте чантата, фучите на децата и вместо да кажете къде е пожарът, решавате да млъкнете, че да може ние да питаме. Подобно действие би било еквивалентно на това да седнем с дявола на една маса (тъщата е променлива величина) и по тази причина използваме всички дзен знания за запазването на спокойствие. И щом откажем да проявим любопитство, започва всичко с "Оф, днес имах невероятно скапан ден..." с очакването да попитате какво се е случило. Това е капан, в който не трябва да влизате, освен това ще я възпитате да говори или да не се тюфка - двата варианта са повече от прекрасни. Мрънкането е заразно, следователно може да се избегне много лесно по този начин. Не сме гадатели, нито психолози, имате проблеми - споделяте или млъквате. Избирате дали да потърсите заедно решение или си блъскате главата сами - няма средно положение. 


Извинението

Ако един мъж се извини е редно просто да го приемете и да млъкнете. Напомнянето за случая на всеки половин час или през ден, както и в случаите на издънка от страна на нежното съсловие е напълно забранена. Мъжът рядко се извинява и се изисква огромно достойнство, за да го направи, следователно не си играйте с огъня - изгарянията са гарантирани. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!