Малките мръсни тайни, които продължаваме да крием

В началото на всяка връзка, партньорите се опитват да бъдат истински миряни, изпъквайки с цял комплект от добродетели. Както в търговията, така и тук се забелязват всякакви трикове за спечелване на вниманието и обвързването. Очаквахме, че тази прогноза ще бъде пропукана и най-накрая ще бъдем прями и искрени с другия, но това често води и до огромна доза негативи и поставя искрения в позицията на обвиняем. В този случай е редно да спестим изненадите, които отдавна са известни на нежния пол, което автоматично ще обезоръжи предстоящия цирк от нейна страна. Ето най-малките и мръсни малки тайни, които мъжкото съсловие най-често пази.

Гледаме порно

Не само, че го гледаме, а направо го обожаваме. Порното е единственото място, където жената не казва: "Не там!". Дори не разбираме защо трябва човек да се срамува, изследвайки новите хоризонти на половото сношение, както казваш Шелдън. Годината е 2014-та, а някои хора продължават да отричат, че някога са попадали на легендарния Spice Platinum или са надничали в Xhamster. Не, отказваме пробутания срам от факта, че познаваме онези жанрове от порното, които допадат на хора с по-извратени фетиши. Господа, спрете да се криете и оставяйте хисторито недокоснато, така поне ще има следи и за партньорката, която се чуди какво може най-много да Ви допадне от евентуалния полов контакт. 

Във всеки от нас живее един мундар

Единственият въпрос е до каква степен му позволяваме да се развихря. В повечето случаи се уповаваме на есенцията "Силните владеят хаоса!" и няколко пъти в месеца тестваме технологичните познания срещу пералнята, тъпчейки всички дрехи с крака в нещастната машинка, защото сме осъзнали, че трябва да отидем с бански на работа, както и с чорапите от вчера - миризмата може да помогне за определянето на датата на последното пране. Базовата хигиена не бива да се възприема като бич по мъжкото достойнство и трябва да се практикува повече от веднъж на високосна година. Честа практика е да обявим война на всяка фирма на чистотата, когато знаем, че територията най-накрая ще бъде посетена от чуждо тяло - още една положителна черта за хората с активен полов живот. Визията на съвършения и порядъчен мъж се зацапва много бързо, повярвай ни! 

 

Изневерявали сме

Добре, не е момент за гордост (според жените), но пък вече се е случвало. Абсурд е да се подсмихваме разсеяно, отричайки един от най-тежките грехове. Светът още не е познал този феномен и ще минат години, преди да го срещне, следователно е абсурд да се опитваме да избегнем тази атака. Все някога и някъде, всички са изневерявали, въпросът е колко добре ще скрием този факт? И не говорим само за сексуалната прелюдия, жените често класифицират емоционалната като по-сериозен удар под пояса - от там е въпрос на време, преди да се стигне до сексуалната. Познаваме жени, които ще разпитат бившата ти, за да разберат какво се е случило, следователно е ненужно да криеш нещо подобно. Жената не заслужава нищо друго по-различно от истината - така ще й е по-лесно да осъзнае, че реже собствения си клон. 

Ревнуваме

М-да, това често се представя като пробойна в мъжкото достойнство, но според женското съсловие може да мине за секси качество. Казусът в тази ситуация е, че секси качеството може да завърши с проверка на телефона и да се изплати в средна до тежка телесна повреда за досадника, който в 3 сутринта решава да пита партньорката дали спи. Като истински кавалери, повечето програмисти хакват телефона на партньорката и след това ъпгрейдват оградата й, но това са редки и интимни случаи, които се отразяват от колегите в novini.bg. Дами, всички мъже ревнуват, след като са избрали вас, ако им полазите по нервите, ще спрат да го правят, но тогава ще страдате. 

Не винаги влизаме в ролята на традиционния мачо

Въпреки широкия спектър на познания, мъжът има своите пропуски в някои сфери. В повечето случаи отказваме интервенцията на квалифицирани служители за отстраняване на даден проблем, защото искаме да приключим всичко сами. Резултатът може да бъде покъртителен и да удвои сумата за ремонтната дейност. Защо продължаваме да правим това, след като можем да спестим главоболията? Господа, жените са виновни. Те познават най-краткия и бърз път за пробождането на егото с думите "Ако не можеш ти, тогава ще намеря някой друг...", а проклятието "Казах ли ти, че не можеш!" е отговорно за доказването на най-абсурдните теории. Подозираме, че Херкулес е имал някоя досадница у дома, която му е обяснявала какво не може - боговете не са толкова жестоки.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
08 октомври 2014 | 17:43

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g