Малките женски номера, които изкарват мъжете от равновесие

Здравейте! Прочетох ваша статия и реших да пиша... Преди 4 месеца се разделих с приятелката си и искам да си я върна. Бяхме заедно 1 година и 3 месеца, като през това време сме минавали през какви ли не ситуации. Бяхме започнали и да си правим планове за бъдещето, беше прекрасно, но в един момент тя искаше да се разделим, защото бях започнал да ревнувам малко повечко. През следващите 3 месеца тя се държеше ту добре, ту зле, пропуснах да кажа, че аз в момента съм в чужбина, което правеше нещата малко по-сложни, няколко пъти се случваше тя да прекъсне всякакъв контакт с мен и после все едно, че нищо не е ставало. Преди месец г/д, след разговор с неин познат, разбрах, че едва ли не ме е плюла пред него. Тя беше започнала да излиза повече с едно момче и аз малко по детски, а и защото бях ядосан, реших да постна нещо в Инстаграм, което очевидно не беше правилно, защото след като тя го видя, реши отново да прекъсне всякакъв контакт помежду ни. След седмица отново започнахме да поддържаме някаква връзка, след което разбрах, че тя е започнала да излиза с друг. Странното беше, че тя все още ми казваше, че ме обича, но беше с друг, което ме объркваше. Обясняваше се и на двама ни в любов, което също ме объркваше и започнах да се чудя дали тя не е с него напук на мен. А той всъщност си е мъжка к*рва, защото освен с нея, се занимава и с други момичета, но тя не ми вярва, като и казвам. Днес се скарахме по-сериозно, донякъде заради новия и приятел, и тя отново ме отряза. Искам да попитам за съвет. Обичам я много и знам, че и тя има чувства към мен. Какво да направя, за да си я върна?


Men.bg: Изслушвайки цялата история - нищо! На мнозина сме казвали едно и също, позволи на горящите мостове да започнат да осветяват пътя напред. При наличието на толкова много жени, всяка уникална по своему, ти си тръгнал да инвестираш всичко в жена, която очевидно не знае какво иска и се чуди как да те дразни? Защо? Случайно да си забелязал, че си мъж, трябва да имаш достойнство и никога, ама никога да не си позволяваш да преследваш нещо, което се движи по разписание? А и не сме сигурни дали всичко това, което сте имали може да се води някаква форма на връзка, същите от разстояние изобщо не са успешни, следователно не се опитвай да търсиш от пиле мляко. Ако въпросната е била твоята, най-вероятно нямаше да прави всички детски изпълнения, та давай смело напред, лято е, напий се на плажа, забърши някое друго рускинче и се наслади на лятото. Не забравяй да постваш и снимки, все пак сме чували, че бившите не спират никога да столкват, ама това са само слухове! Също така, не трябва да забравяш, че какви са другите, си е само техен проблем, твоята бивша има глава на раменете, за какво ще я използва е нейна работа... уж!

P.S.: Единственото по-лошо място, където можеш да столкваш една жена, това е PornHub. 

P.P.S.: Да загубиш е единственият начин да спечелиш, следователно хич не се напрягай за глупости!

Изпращай своите истории, казуси и други патриархални проблеми на info@men.bg. Леем куршум, бира, ракия, ром и други алкохолни напитки. Четем по звездите, обявите на автобусните спирки и нашето любимо - тоалетната на централна гара. За кармичен тунинг, реглаж на газово, затваряне на буркани с две капачки, звънете в неделя! Ако не вдигнем, звънете на съседа - там сме!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!