Мъж изкара жените с клинчета на протест

Клинчетата със сигурност трябва да бъдат обявени за официално работно облекло! Те са достатъчно практични за женското съсловие и съвършено изкусителни за мъжкото око - още не знаем защо модата се е забавила толкова много. Алън Сорентино не е на същото мнение и решил да се оплаче на местен вестник "Barrington Times" и да откаже младите жени от това облекло. 

В една цяла страница, мъжът обяснявал как тази дреха не само не е подходяща за всяко социално събитие, но и дори не изглежда добре. Редакцията категорично се отдалечава от мнението на Алън, който очевидно не може да се наслади правилно на красивото женско тяло! Горкият дори не е чувал и древната поговорка "Забрани нещо на една жена и виж как работи Женевската конвенция!". 

Едно писмо мотивирало жените от Род Айлънд да излезнат на протест и с любимите клинчета! Около 300 жени решили да покажат своите дуп... клинчета и да заяват, че ще носят "квот си искат"! Уважаеми дами, ако не ви позволяват да ходите с клинчета във вашия офис, заповядайте в нашия, ние ще ви чакаме!  Виж още тук!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
01 ноември 2016 | 21:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

eRevollution-България
01 ноември 2016 | 13:12

Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъеди ни се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v