Мъж се опита да прави секс с кон

Любовните страсти могат да бъдат най-разнообразни, но не и много законни. За съжаление ще трябва да говорим за вторите, които най-често стигат в интернет. 

Баща на три деца ще очаква своята присъда, след като признал в съда, че нападнал сексуално кон. Алън Блакман има повдигнато обвинение за влизане в чужда собственост и опит за сексуална атака на кон. Мъжът от Нортфолк е имал сериозното намерение да прави секс с животното, но същото не отговорило на неговите страсти. 

Алън бил арестуван, след като животното било ранено в опит да се защити, а срещата с ветеринаря е била задължителна. Охранителните камери виждат човека, който влиза в конюшнята и след това се опитва да напусне местопрестъплението, но за жалост е бил заловен, преди да избяга. Съдът вече смята, че г-н Блакман има психични отклонения и ще бъде лекуван. Въпреки пълните самопризнания, конелюбецът пише във фейсбук, че това е измама и няма нищо общо с тази спекулация. Има и един друг проблем, който не ни дава мира - какво точно може да предложи коня/кобилата, което жената не може? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
equine
11 декември 2015 | 17:42

"Има и един друг проблем, който не ни дава мира - какво точно може да предложи коня/кобилата, което жената не може? " Точно това е бая може - поразтърсете се малко и ще разберете факт е че секс с кон(кобила) е едно от най добрите преживявания физически, но дори и психически

23 октомври 2015 | 21:43

Mr Hands lives!

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
23 октомври 2015 | 16:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g