Мъжът който 56 години не се отказа от жена си

М-да, мъжете са тези, които разбиват сърца. Това е силният пол, чийто мисли идват от долната глава. Не ни вярвате? Отворете всеки женски форум и ще разберете какви животни можем да бъдем! И докато слушаме историите на разочарованите дами, искаме да ви запознаем с Ду Юанфа и неговата съпруга Жоу Юай. Двамата са женени от 56 години и продължават да бъдат заедно. Още на 20 години, съпругата му е напълно парализирана. 

Ду работи в в мината за въглища и разбира за трагедията с писмо. Била необходима цяла седмица, за да може да стигне до дома си и да установи, че нито един лекар не може да помогне. Болестта била толкова коварна, че дамата не можела да държи абсолютно нищо в ръка, липсвали всякакви шансове тя да има някога деца. И така дошло най-голямото изпитание за мъжа, да спре да слуша съветите на приятелите, които постоянно му казвали да остави тази жена и да започне живота си отначало, ала единственото, което казал на жена си е "Не се притеснявай, ще се грижа за теб завинаги!".  

56 години той продължава да работи като фермер, храни съпругата си с лъжица, сменя пелените и, приготвя различни китайски традиционни лекарства и търси лекар. Съседите също не спират да помагат ,защото знаят, че човекът не може да се справя сам. В продължение на 6 десетилетия, мъжът продължава да търси лекар, който да излекува неговата партньорка. М-да, такива изроди са мъжете!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Smokeweed
26 декември 2016 | 17:31

Ами правилно постъпва човека . Няма да я остави да умре .

Lorren
24 декември 2016 | 10:39

Glad you like it. I wish I could say I got it all figured out, but as you can see, I&;7218#m just taking it one day at a time. I hope you keep reading, and laughing.

16 декември 2016 | 11:08

Определено е бил изключително много доволен от нея и си го е заслужила, докато е била здрава

14 декември 2016 | 23:38

Тия дни гледаме нашенски "герой", който рита жена в берлинското метро. Отново повод меновете да говорят в първо лице, мн. число.

14 декември 2016 | 19:33

М-да, има такива изключения, за каквито пишат всички новини, за каквито се пишат песни и които карат всеки мъж да се чувства горд. Този герой е от далечен Китай, поклон пред него, едно велико изключение, което потвърждава правилото.