Мъжете, които станаха жертва на изнасилване

Господа, проверихме в мрежата и стана ясно, че има и други жертви на изнасилване. Винаги ни е било странно как може да има мъже, които да станат жертва на изнасилване, но се оказва, че има и такива случаи, след като попаднахме на няколко интересни казуса преди време, продължаваме сагата. Ето още няколко пикантни истории на страдалци от Reddit, чиято съдба се променя много бързо: 

1. Изобщо не е забавно

... казвал съм го стотици хиляди пъти. Бях на 21 години, когато всичко това се случи. Един ден реших да угодя на своята приятелка, че ще има правото да ме върже. И докато ръцете и краката ми се стягаха за леглото, моята любима започна да ми шепти всичко, което ще ми направи. Единственото условие беше да се освободя и да получа специална награда. Тогава не осъзнавах, че е искала да провери дали изобщо мога да бъда освободен. Щом се върна, носеше вибратор, започна да ме бие и след милионния път "НЕ", реши да ме изнасили с него. В един момент осъзнавам, че ме удряша и продължаваше да го използва. После направи почивка и отиде да гледа телевизия. Упражнението се повтори и щом ме отвърза, бях вече заспал от болка и стрес. След това извиках полицията и същата гадина започна да обяснява, как аз съм бил насилникът. Аз също разказах моята версия, колкото и унизително да беше и като резултат на това, полицаите задържаха нея. Все пак, това е нещото, което унищожи живота ми. 

2. Понеже е момиче, всичко е наред

Бил съм доста малък, когато това се е случило, но на 4-годишна възраст си спомням, че моята братовчедка имаше желание да експериментира с мен. Не си спомням подробностите, но знам, че тя се опита да ме задоволява орално и после ме помоли да направя същото и с нея. По време на акта успя да вкара и различни предмети в задника ми. Майка ми се обади няколко седмици по-късно на полицията, когато намерих смелост да ѝ кажа. Отговорът на униформените беше, че след като е момиче, значи всичко е наред.

3. По-добре да се възползвам, отколкото да се счупя

Поне това беше идеята, когато губих девствеността си. Тя беше доста по-силна от мен и реши, че щом съм възбуден, наистина трябва да ме използва. Странното е, че човешкото тяло наистина може да бъде доста странно, особено след като мозъкът отказва. В един момент просто прецених, че е по-добре да се пречупя, отколкото да се побъркам окончателно...

4. Нямах силите да я спра

... или поне това си мисля сега. Бях на 16 години и прекалявах доста сериозно с наркотиците. През по-голямата част от времето пиех, пушех трева и дори взимах малко по-силни опиати от време на време. Във фаталната вечер се бях запасил с всичко и опитах от греховете достойно. И докато всички бяха на горния етаж на къщата, аз си почивах сериозно в мазето. Доведената сестра на един от приятелите ми се появи и прецени, че сега е добрият момент. Беше 2 пъти по-голяма от мен, а аз изобщо не бях в съзнанието, с което да се преборя. Просто усетих как ме засмуква в себе си. Забавното е, че година по-рано имахме обяснение какво точно е изнасилването, но ни беше обяснено, че става въпрос за мъже, а не за жени. Социалният свят определено не може да приема това нормално. 

5. Определено не исках това да се случва

Не бих казал, че съм бил точно изнасилен от бившата си жена, но нека кажем, че с този акт се роди второто ми дете. Бяхме в такъв период, че тя искаше деца, а аз не исках. Изгубихме предишното само 6 месеца, след като забременя и се чувствахме доста зле. Отидохме на почивка и се опитвахме да правим нещо заедно въпреки факта, че доста страняхме един от друг. Нейното тайно оръжие е, че винаги може да бъде изключително съблазняваща и вечерта просто се възползва от това, докато моят разум напускаше главата ми през задния изход. Така и не бях сигурен дали това дете е мое и по съвет на адвоката си, направих ДНК тестове. Успокоих се, че всичко е наред, ала не забравям, че точно тази жена не спираше да ми изневерява. 

6. Май се случвало

Бях на 7 години, а моята детегледачка беше на 13 години. С един приятел стояхме вкъщи и тя трябваше да ни гледа. Младата девойка откри семейния пистолет и ни накара да се съблечем и да я задоволяваме орално. Ако се противопоставим, гарантира, че ще ни застреля. Бяхме малки и глупави и правихме това, което ни каза. След това тя направи същото и ни шокира до такава степен, че на 19-годишна възраст вече се чувствах заплашен от всяка жена. 

7. Бях добро момче

Звучи странно, но в един от всички случаи, моята 15-годишна доведена сестра влезе в стаята и реши, че трябва да играем на игра, в която аз я целувам долу и тя мен, за да се реваншира. Беше доста странно изживяване, но често ми обясняваше, че на мен се учи, за да може да зарадва приятеля си. Това продължаваше доста дълго време. Вторият случай беше с 40-годишната бавачка, която трябваше да ме гледа, докато бях на 11 години. Бях започнал да мастурбирам, когато същата влизаше в банята и решава, че ще ми помогне да свърша. Най-откаченото беше, че всеки път ми казваше колко добро момче съм, сякаш съм си изял зеленчуците. Можех да я спра, но признавам, че е доста по-приятно, когато някой друг го прави.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
анонимен
23 юли 2017 | 17:23

В следващите дни и седмици останалите каки също ме чукаха. А аз вече не се дърпах, защото реших че е по добре да се радвам на удоволствието от секса с тези каки, отколкото да ме бият.

анонимен
23 юли 2017 | 17:10

За възпитателките беше добре големите момичета да им помагата за рабогите в дома и им даваха повече свобода, дори бяха нещо като приятелки. И така принцесите на дома използваха малките момчета като секс играчки. Обичаха да ми бъркат в дупето с пръсти, с химикали и с други предмети, завързваха ме с чаршафи за легдвелото и ме караха да ги целувам и лижа, ако не исках ме биеха. Една вечер след като бяхме се целували и опипвали едната от каките ме изчука-Бях легнал на едно легло, бяха ми завързали краката с чаршафи, две от каките ме държаха за ръцете а третата започна да ме язди. Това ми беше първия секс и свършик в нея за няколко минути. В. следващите дни и седмици и другите големи момичетс ме чукаха

анонимен
23 юли 2017 | 16:36

Сега съм на 18 години, когато бях на 12 се наложе за около година да живея в социален дом за деца. Влязах там като бах на 12 г. и излязах, като станах на 13 години. В този социален дом за деца, като в пичти всеки друг имаше разврат сред децата. Няколко от големите момичета в дома, които се бяха наложили и утвърдили като лидерки на момичетата използваха по малките момчета като играчки за сексуални забавления. Аз като ново малко момче трябваше да мина през тях. Две момичета на 16 и две на 17 години започнаха да ме свалят. Караха ме да си свалям гащите и ме опипваха, мачкаха ми тестисите и ми правиха чекии. Също така ми бъркаха в дупето, караха ме да им опипвам циците и да ги лижа в клитора и дупето. Когато не исках ме биеха т тор озиха. Възпитателките, които бяха почти всички жени не обръщаха внимание на насилие, извършвано от момичета върху момчета