Мъжете са изчезващ вид

Господа, живели сме много грешно от самото начало, при това в много обречена система, от която наистина нямаме особена нужда. Разбирате ли, ние сме изчезващ вид. Всеки опит за индивидуалност и живот в стил "като хората" е просто изгубен. Мъжете - силните на деня - не са необходими. Живеете в свят, където вашето присъствие не е необходимо, особено щом вземете червеното хапче и разберете, че Морфей ще ви отведе много далече от Канзас. Ако много скоро сте дръпнали кабела си и знаете, че някой ви превръща в малка батерийка, тогава вижте защо много скоро ще бъдете в учебниците като изчезнал вид, който може да отваря буркани с поглед:


1. Светът наистина няма нужда от Вас

Едва ли е трудно да го забележите, но средностатистическият мъж има правото да няма право. Евентуално може да получите правото да сте виновни за всяко зло, което някога сте направили, помислили или не сте предотвратили. Всеки провал се вписва в сметката и ви ощетява материално и емоционално. Представете си, че имате неуспешен брак, вашата половинка ви изневерява и губите половината си имущество, губите правото да видите децата си, но ще трябва да плащате издръжки, разходи по дела и какво ли още не. Разбира се, виновни сте, защото не сте обръщали внимание, гонели сте вятъра и единствената ви цел е била да задоволите нечии желания. Практически излиза, че всяко Ваше щастие се плаща във времето и никога не е безплатно. 


2. Дори и най-великото човешко откритие може да бъде победено с

... чифт цици! Науката е покорена от кича, в противен случай наистина не разбираме защо има толкова много хора, които се фокусират върху жена с дебел задник а.к.а. Ким Кардашиян. Профуканите часове в гледането на това малоумие могат да се инвестират в нещо много по-светло и красиво, но вместо това, светът предпочита да спре. Ние сме обречени да виждаме само недостатъците, както винаги се е случвало. Ако някой напише хубава книга, той веднага ще е долен смешен алкохолик. Кайо, знаеш за какво говорим. Какво стана с "Нека безгрешният хвърли първия камък!". 


3. Вече можем да се клонираме

Дълго време не разбирахме защо японците отказват да се размножават, но после стана ясно, че щом самурай не може да се оправи с японка, какво да говорим за останалата част от обществото. Изчакайте още няколко години и ще видите, че жените нямат нужда дори от секс. Те са презадоволени с играчки, бързи връзки и дори едно клатене в тоалетната. Моралът плаче, но задникът иска приключения, следователно и тук нямаме особен шанс да се вредим. Трудно е да си мъж и мнозина се отказаха от това приключение, разбираме ги. Холивуд, модната индустрия и всички останали се влюбиха в различните. Само традицията ни остави еднакви! 


4. Светът на нормалните

... е за лудите. Колкото повече глупости прави един човек, толкова по-възможно е да се появи в интернет. Никой не обича нормалното, след като се предлага присаждането на вагина върху челото. Няма риалити, което би могло да съществува с нормални хора, необходими са глупави скандалджии, чийто евтини трагедии да захранват изпращането на смс-и. Мъжът в едно такова общество е просто излишно пространство, той няма празник, нито парад, неговата основна длъжност е да работи. За всичко останало ще се погрижат лудите. 


5. Обратно в дивото

Сигурно има причина Марк Твен да каже "Колкото повече опознавам хората, толкова повече харесвам кучето си.". Всеки от вас е свикнал да се адаптира към иначе абсурдната сива среда. Средностатистическият човек осъзнава, че няма особена нужда от евтини удоволствия и фалшиви хора и той помага за триумфа на злото като не прави нищо. Със сигурност избира да е сам пред възможността да го предават. Вземете си куче, оставете този луд свят да се унищожи. Със сигурност е имало причина за Оруел да се откаже от познатото общество, както и за още много други. Зарязвайте всичко, вече е късно да ставате принцеси, но лъмбъри винаги може да бъдете! Да не мислите, че Беър Грилс си пие собствената пикня доброволно? Просто има повече доверие на себе си, отколкото на жена си! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Жена
21 март 2017 | 14:44

Истинските мъже са навсякъде, кой казва, че са изчезващ вид?Аз ги срещам постоянно, а вие къде ги търсите?

До коментар 2
21 март 2017 | 12:48

Майка ти може да е била хленчеща, не и аз, само дето се съмнявам че си имал някога майка, боклук неосъзнат. Пикнята е за такива като теб - с висока оценка за себе си без да има реално за какво? И друго - направи си услуга и се застреляй, защото с това жалко мислене няма да прокопсаш дълго!

Kurdoff
21 март 2017 | 10:04

Наистина добра статия.Първата картинка описва най-точно ситуацията.

2
21 март 2017 | 05:20

Истински мъже ИМА, само авторът на горната статия твърди обратното. А че ти си хленчо е ясно. За жени никой не ти говори, а и сърбай си пикнята, вече ти го препоръчаха.

Unnamed
20 март 2017 | 23:49

Гореописаното е абсолютно вярно и не става дума за "хленчене", човека си го е написал достатъчно аргументирано. Истински мъже ИМА, просто нещата са двупосочни? Така както няма и много истински жени, съответно няма и да има много истински мъже? Истинските жени са тези, които държат на своята половинка да речем, отдадени са на семейството си и са с някакво възпитание и морал в себе си? Къде ги има тия жени, та ми дрънкаш респективно за истинските мъже дали сме били и дали ни има?

20 март 2017 | 19:00

Все на тая струна дрънкате котарата: "не пей ми се, не смей ми се"... Че сте изчезващ вид е вярно, но че сте "истински мъже "- не е . Истинските мъже живеят истински живот, отглеждат синовете си, посрещат предизвикателствата, не хленчат от сутрин до вечер колко са неразбрани, отхвърлени, използвани, тормозени... "От днес веч ще да блея"...присмял се Ботев. Излезте от офиса си и погледнете на улицата, вън, там са истинските мъже - чистят ви снега, да можеш да изкараш колата, месят ви хлаб, връщат се от нощна смяна, водят децата на училище... Тоя сайт за мъже ли е, или за шепа хленчовци, дето си "пият пикнята ', щото нямат доверие на никого?

hunt
20 март 2017 | 18:25

От доста време не ми беше харесвал ваш материал. Е, този ми хареса.