Мъжете са по-щастливи

Всеки човек има правото да бъде щастлив, стига да има достатъчно нерви, за да извоюва свободата си. Както сами се досещате, за мъжкото общество винаги се твърди, че е спряло развитието си между 5 и 15-годишна възраст. И докато мнозина се опитват да се изкачат до върха на еволюционната пътека, ние смеем да твърдим, че критиците са прави - не желаем да еволюираме повече. Мъжкото щастие е съвършено, може да се измери със силата на Йода и се сътворява по всички закони на Фън Шуй. И знаете ли защо е така? Мъжът е по-елементарно същество, което опознава душевния оргазъм от създаването на света - мастурбацията дошла по-късно. За краткото си житейско съществуване осъзнахме, че можете да откриете щастие във всичко, с което се захванете, дори и в работата - стига да не сте портиер на поп-фолк заведение. И докато средностатистическата жена инвестира в обувки с надеждата, че след това ще ходи само по розови цветя, ние представяме онези мъжки моменти, когато сте предозирвали с ендорфин. 


Звукът на отварящата се бира

Алкохолът е вреден, разбираме го, ала сме длъжни да го унищожим, защото искаме да допринесем в битката със злото. И след като Marvell доказаха, че нито един герой не трябва да се бори сам, вие също събирате силите на доброто, за да проведете седмичния сблъсък. Алкохолът беше социалната мрежа на нашето поколение и с радост се тагвахме по стените, поуквахме някоя невинна девойка и драстично променяхме профилните си снимки, когато се озовавахме в някое по-тъмно заведение с хора, които не споделят щастието на човешката наука философия. Този катализатор активира любовните ни чувства, прави ни духовни наследници на Майкъл Джаксън и веднага припомня всички мъдри мисли на Коелю. И нека не забравяме, че "Богат по душа съм, щом бирата е лев!"

Всеки момент с колата

М-да, понякога може да излиза по-скъпа и от жената, ала всяка инвестиция гарантира по-голямо щастие. Мъжкото съсловие може да се обвързва към всеки неодухотворен предмет, който е донесъл гарантирано щастие. МПС-то определено е лазило по нервите на всеки човек, но за сметка на това е ръмжало в хор с вас, докато лошото настроение излезе през ауспуха. С кутията метал сте посрещали повече изгреви и залези, отколкото с хора. В малкото лично пространство сте имали възможност да упражнявате вокалните си умения, да отваряте и затваряте всички прозорци, да избирате температурата и дори да изпускате газообразни форми на щастието. И нека французите да превръщат дома си в крепост, ние ще продължаваме с ъгпрейдите. Едва ли има момент, когато малката спасителна капсула не е помогнала! 

Музикалното възпитание

Бихме могли да кажем, че е официално мъртво, след като забелязахме млад тийн с iPhone 6 и абонамент за новите клипове на Planeta. Изобщо няма да коментираме бъдещето на младежта, ала благодарим с две ръце за всички моменти, когато родителското тяло счупваше къщата с Pink Floyd, Dire Straits и какво ли още не. Определено сме доволни от факта, че тогава имаше часове по музика, които не се изразяваха в рисуването на нокти чат и гледане в точка. Музиката може да промени живота ви, може да даде отговор на житейски проблеми и със сигурност ще направи всяко уиски малко по-добро. Разбира се, ефектът се постига, след като върху вашия слух е бил налаган сериозен филтър, който много напомня за СССР. Да чуете няколко любими парчета след дългия работен ден, докато алкохолните духове циркулират в тялото ви, е повече от безценно изживяване. Препоръчваме срещу всички видове нервни разстройства.

Видео игри

Ако ти също си изпитвал жестоката несправедливост на родителското тяло, което така и не разбра защо инвестираш време и нерви в псуването на други хора по време на престрелка, значи няма да разберат и какво е удоволствието, когато получите нова конзола или подкарате последното GTA на very high. Във всяко удоволствие ще срещнете хора, които не разбират нищо, ала коментират всичко. В ерата на технологиите и цифровизацията, вие получавате пълното право да се разходите из космоса, да откривате нови хоризонти, да разпускате с приятели от чужбина и дори да сключите брак с някой друг герой, както най-често се случва в този вид онлайн чудеса. Все още помним Таня - нашата съпруга орка, която винаги ни взимаше на куестове. И докато всички си мислят, че видео игрите са за деца, ние спокойно ще се наслаждаваме на ягуара у дома и неговата впечатляваща разделителна способност. 

Да откриеш правилната книга

Проблемът на всеки човек е, че има ограничено време и рано или късно ще бъде возен в най-луксозната кола, ще има личен оркестър и с чиста съвест ще осигури почерпка за цялата компания и няма да плати стотинка за нея, защото всички дългове остават вече към шефа. След като времето е редуцирано, трябва да се използва разумно. Човек има нужда от точно 100 книги в живота си, ала преди това ще му се наложи да ги открие. Пътят е дълъг, животът е къс, а за едни други работи изобщо няма да повдигаме темата. Четенето може да е последното евтино занимание и спокойно може да бъде отъпкана пътека, защото родителите ни инвестираха в големи библиотеки, а не в големи телевизори. И нека не забравяме, че всеки път, когато прочетете една хубава книга, ще се чувствате така, сякаш сте изгубили много ценен приятел. В цялото изкуство на буквичките ще откриете и нещо много важно - не можете да прочетете една и съща книга два пъти. Хераклит одобрява това!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!