Мъжете си отиват

Като започнем от феминистките, преминем през всички възможни организации и завършим с бракоразводни дела и попечителство, мъжката аудитория очевидно се измори. Ще попитате от какво? Очевидно от всички женски прищявки, горчивия опит и фактът, че каквото и да се случи, винаги ние ще бъдем виновни. На мъжката съвест тежат войни, инциденти, грешки и трагедии, докато женския образ продължава да стои като най-невинното същество, чиято дарба за мултипликация се превръща и в основен коз. Господа, американците са го измислили и смеем да твърдим, че имат много добра теория. Така нареченото движение MGTOW или "Men Going Their Own Way". 

Какво точно е това? 

Група мъже (около 10-15 хиляди потребителя), които се отказват от преследването на женското съсловие. Сега подозираме, че жените потъркват доволно пръсти и смятат, че без секс няма да се издържи повече от седмица, но уви - господата вече оцеляват няколко години. И докато феминизмът се смята за последно убежище на жените, които са се провалили сексуалния си живот, то мъжкото движение е съвсем различно. Господата продължават да са полово активни, но нищо не е на всяка цена. Свободното слово е разрешено и след като опитът доказва колко силна може да бъде цензурата в социалната мрежа, там всяка реч е пропита с истината. 

Членовете според женското съсловие

Ако вярваме на дамите, в този форум могат да бъдат открити дебели чичковци, които играят видео игри по цял ден и гледат порно. Също така там трябва да са онези 40-годишни девственици, които нямат никакви социални контакти. Разбира се, гроздето винаги е било кисело, а реалността е малко по-различна. 

Истината зад идеята

Противно на идеята, повечето членове са на средна възраст между 30-50 години, мнозина познават горчивия опит на развода, загубили са правото да виждат децата си, но освен това продължават да бъдат доста успешни в това, което правят. Вместо хейт, господата проповядват философията на непукизма и не реагират на популярните обществени норми. Това са най-големите противници на връзката, брака и останалите обвързващи институции. Това са хората, които се измориха от привилегиите на жената във всяко едно отношение, както и от фалшивите обвинения за изнасилване. ФБР заявяват, че още от 1996-а година започват да разкриват фалшиви обвинения в изнасилване, направени с цел изнудване. Още тогава се забелязват около 8% ръст, а Канада говори за фалшиви обвинения от около 10%. Скорошно изследване на Великобритания пък заявява, че около 8% днес са фалшивите обвинения. Имайки предвид горните привилегии и постоянното твърдение, че жената е по-слабия пол, молете си никога да не попадате под ударите на правораздаващата система, защото някоя е решила да се оплаче от вас. 

Справедливост за всички

След като модерният мъж е обиждан, преследван и виновен за всичко от глобалното затопляне до повишаването на цената на билета, още много такива организации са на път да се появят или да приютят господата, които са се отказали от модерното фиаско. Можем да обвиняваме феминизма, който в ядрото си търсеше именно равенство между половете. И след като беше придобито, феминистките решиха да продължат напред и да играят за пълна победа. Както винаги се случва в тези впечатляващи спорове и драми, мъжете просто отказаха да реагират и измислиха новата игра. Вярвайки дори на Хелън Смит, която в този момент се занимава с публикуването на литература за мъже, силният пол наистина е обект на дискриминация. Има един проблем, понеже нито един мъж не обича да мрънка, той създава нова форма на съжителство, в което нито феминистките, нито останалите жени са добре дошли. MGTOW може да се смята за точно такава крепост. 

Какво ще спечелиш и какво ще изгубиш

Критиците (предимно от женски пол) заявяват, че това движение много напомня на феминизма от 70-те години, когато всички подръжнички, без значение от сексуалните им наклонности, са правили секс само с останалите членки на движението. Прогнозата е, че много скоро и подобни организации ще започнат да проповядват тази идея. Гроздето е кисело, уважаеми дами, затова нека преминем към основните позитиви. Членовете на тази група или поне тези, с които имахме честта да се запознаем, работят на доста добри позиции и финансите отдавна не са проблем. Мнозина са стигнали до идеята, че в 21-и век домакинската работа се елиминира с помощта на автоматичната прахосмукачка и миялната машина, а и генералното твърдение, че не можем да използваме метлата, са измислени именно от жени, които не могат да правят нищо друго. Повечето вече са преминали през един развод и не смятат да попадат в мрежата с измами повторно. Изненадващото е, че всички се радват на спокойствието и свободата си, могат да си позволят много повече, отколкото преди и сексът не е мираж. Това са хора, които не могат да се доверят на модерния либерален свят, който потъпква доста от логичните правила за съществуването на света. Нито един член не споделя негативно мнение срещу жените, просто отказва да влиза в нормата на семейството, връзката и останалите традиционни методи за съжителство с нежния пол. Както винаги, негативната страна идва от противниците, които отказват да приемат, че най-добрият начин да спечелите една война е като просто се откажете от нея. Най-добрият начин за избягване на конфликта е прекратяването му, а най-добрата победа е тази, в която и двамата си тръгват като равни. За жалост, изкривяването на ролите и постоянното обвинение в дискриминация принуждава мъжката аудитория все по-често да се отдръпва от идеята за обвързване. 

Поздравления на феминистките, постигнаха своята цел. Благодарение на техните движения, както и редица други фактори, милениум поколението отказва да се обвързва и размножава, но пък за сметка на това всички могат да работят и да имат равни права, поне докато не дойде време за повишение или обвинение в изнасилване, както се случва много често и съвсем скоро в Холивуд.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
02 декември 2017 | 03:50

"Нито един член не споделя негативно мнение срещу жените". За разлика от вас, дето за всичко са ви виновни жените. Веднага ги обявявате за феминистки и с това решавате всичките си проблеми. Тези господа са истински джентълмени, а и всеки има право да избира дали да е сам, или във връзка.

Киро
30 ноември 2017 | 17:56

най-накрая и мен.бг да подхване темата, супер

Киро
30 ноември 2017 | 17:23

най-накрая и мен.бг да подхване темата, супер

Az
30 ноември 2017 | 14:28

Okolo 40-50 xilqdi potrebitelq gospoda, i narastvat ejednevno.