Мъжете трябва да плачат по един път месечно

Ново проучване показва, че всички мъже трябва да плачат поне един път месечно и това няма нищо общо с беленето на лук. Според ново изследване, почти всеки мъж има нужда да пусне сълзите поне веднъж в месеца и всичко това идва в следствие на сериозното напрежение, което изпитваме всички. Според Сара Коглън, мъжете преживяват един истински ад, когато трябва да се борят с огромното напрежение и стресът. Всичко това рефлектира сериозно върху здравословното и психическо състояние, което най-често остава на заден план, защото никой не може да покаже слабост, а и не трябва. Нека не забравяме, че в повечето случаи сме готови стискаме зъби и да влезем в ролята на Рамбо, докато шие крайници или изсипва барут в раната си. И какво се случва, когато всички негативи останат в нас за по-дълго време? Точно така, високият рейтинг и самоубийствата идват на дневен ред. Независимо изследване показва, че около 80% от мъжете подтискат изцяло своите емоции, с което събуждат и активират депресията. Някои психолози смятат, че плаченето може да изкара всички негативи и да ни помогне с лошото настроение. Не сме сигурни, че това би могло да помогне, но мъжките сълзи са били отдавна разисквана тема и докато женските са най-искрени от дълбокото гърло, сълзите на силния пол могат да бъдат забелязани в редица случаи като:

1. Докато гледате Хачико, гушкате собственото си куче и се опитвате да стискате зъби. Добър опит, но това няма да помогне!

2. Докато четете "Съдбата на човека" и стигнете до частта, в която се разкрива цената на мъжките сълзи.

3. След като успеете да изгледате "Сена" и изведнъж се разделите с компанията, защото някой иска да провери бушоните в коридора, друг трябва да гледа плочките в кухнята, а вие просто пушите на терасата и се опитвате да мислите за нещо по-приятно! 

Редакцията напомня, че жените циврят пет пъти по-дълго (доказано от немските учени), следователно всичко е наред! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!