Мъжките правила за сън с чуждо тяло в спалнята

Високите температури са отговорни за високите страсти, както и за някои други странични операции на човешкото тяло, за които се правят толкова мно-мно-мно-много реклами. В следствие на тези леки природни аномалии, човек отказва да има допир до всяко друго човешко същество, ако температурите не се регулират от климатичната инсталация. През лятото ще бъдете обвинени в липса на интимност, охладнели чувства и какво ли още не, защото излъчвате температурата на малък китайски реактор от третия свят. Именно по тази причина сме длъжни да издадем основните правила на пребиваване в мъжкото легло през летния сезон. Не говорим за сексуалните акробатики в леглото, а за онези, когато двама души се опитват да не се запалят, търкайки се един в друг. 

Няма да спим голи

След като става хладно към 3-4 сутринта, препоръчваме да останете с бойното снаряжение. Средностатистическият мъж може да отдели повече вода от малък язовир. При тези екстремни температури е препоръчително да бъдете с някакво бельо, защото има риск от слепване или залепване някъде другаде. Голото лятно спане може да се случва само по филмите, но когато се окаже, че сте като водолаз в сауна - изберете дрехите! 

Нека не се гушкаме

Всяко лято има поне един човек, който се опитва да обясни на милото, че високите температури му пречат да бъде интимен, особено след като кралската кобра е заела своя "Х" в леглото. Вие можете да й предложите бонуси като задушаване от второ човешко тяло, преплитане на крака със сложността на китайски пъзел и различни нападателни тикове. Споменахме ли рискът от разнообразни мускулни травми в следствие на чекненето върху другия с надеждата, че ще се превърне в по-удобен матрак. Избраната ще си го върне с коса в лицето ви - много коса! 

Чистите чаршафи

След като не помните дали кучето или чаршафите бяха първи, препоръчваме да ги изперете. Нито една жена не иска да открие нечий друг рус косъм в леглото от предишната повелителка на спалнята. 

Хладилникът

Това мистично затворено пространство пази всички запаси за задоволяването на Годзила-та в стомаха ви. Имате право да тършувате и да се храните през нощта до пръсване, ала само във вашия дом. На чужда територия ще трябва да се въздържате от гладиаторските вечери. Освен това можете да развалите хранителния режим на съквартирантката, която винаги залага на био-то! 

Без оставянето на излишни следи

Нежният пол винаги има оригинални идеи за маркирането на територията. Всичко започва с малките черни фибички, продължава с четката за коса и завършва с някой друг сутиен под спалнята. Не сте последните, нали? 

Без отнасянето на дрехи

Уважаеми дами, осъзнаваме колко много обичате нашите тениски и ризи, но все още не можем да разгадаем тайната - как успявате да откриете любимите и след това да ги отнесете? Илюминатите отдавна разказват, че мъжките дрехи са с около 1000 пъти по-меки и удобни от тези на жените. Истината е, че никога не са били такива, вашите ухаят по-добре, но винаги си тръгвате с нашите, нали? Или се научете да ги връщате, или просто ще започнем да ви проверяваме чантата всяка сутрин. Освен това е хубаво да ни казвате, когато сте ги носили, защото после е малко странно, когато нежният женски аромат се понесе.  

Никакви коментари

Всеки хърка, издава странни звуци, точи лиги по възглавницата (и двата пола го правят), понякога се стига и до ритници. Всички тези малки подробности трябва да бъдат забравени, освен ако вашата партньорка не е решила да говори на сън с кралицата на Англия, нейният бъдещ любовник и грижовните мечета! 

Злоупотреба с гостоприемството

Предполага се, че след закуска идва време за работа, лични занимания и изпращането на гостите. Нежният пол познава мъжкия хабитат и знае, че чарът му се губи, когато дойде утрото. С първите слънчеви очи ще може да види всички конзоли, някой друг плакат от времето на родната hip-hop култура и популярните убийци на страстта. Господа, признайте си, че разполагате с джаджи, които биха изплашили и Ватикана. Точно те се използват, когато пришълецът е готов да строи нова колония, да отрупа с възглавници всичко и да смени ароматизаторите.  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
OMG
06 август 2015 | 18:56

Вие прости ли сте, бе? Я се стягайте, докато има надежда, дори и малка.

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
04 август 2015 | 14:59

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g