Мъжкият манталитет се променя

Портретът на средностатистическия мъж е нещо средно между този на Дориан Грей и Томас Хюит с моторен трион. Изключително често се превръщаме в злодея, който потиска нежното женско сърце, а това отдавна не е вярно твърдение. Светът се променя, а с него трябва да си отидат и всички феминистки, защото ние вече не сме врагът и проблемът, ние сме част от решението. Ето някои интересни факти относно съвместното съжителство, които съвсем спокойно биха вдигнали някоя друга вежда! Различията между половете са нещо положително. 

Мъжете се чувстват некомфортно, когато жената изкарва повече пари от тях. 

В днешно време е изключително трудно да се справиш, ако нямаш партньорка до себе си. Егото може да рефлектира доста дълбоко върху мъжа с по-високата заплата на милото, но това може да е било легитимно около 10-15 години по-рано. Подобно твърдение може да се смята за лудост от около 94% от мъжката аудитория, защото няма никакво значение дали твоята или нейната заплата е по-голяма. Финансовата ситуация не е толкова розова, за да можеш да си позволиш свободата на милото. Погледнато от добрата страна, финансовата независимост на жената може да е и глътка свеж въздух, след като няма да бъдеш рекетиран за разходките до мола. Някои господа дори няма да се трогнат от нещо подобно. 

Мъжът иска само секс и нищо друго

Не сме особено сигурни, след като 78% от мъжете започват да търсят партньорка за брак, след като минат възрастта от 28 години. Мирогледът се променя и броят на сексуалните партньорки не е задоволителен. Същите хора споделят, че са готови да ударят коляното, когато срещнат правилната партньорка, без да се шегуват, че ще заложат половината си притежания, за да докажат, че я обичат. Бракът се превръща в акт, който отчита израстването му и се смята за свидетелство за зрялост. После пак можем да си говорим за сексуалните мераци. 

Мястото на жената е в кухнята

Ако смятаме това за вярно, значи прави компания на своя партньор, който точно в този момент готви. Според учените, около 64% от мъжете смятат, че това е особен начин за изразяване на чувствата към партньорката. Може и да не Ви се вярва, но ние можем да готвим и сме способни да направим нещо различно от варени яйца. Единственият начин да се предпазим от гладуване и да не се опитваме да бъдем обект на злобни атаки е чрез еволюция и придобиване на готварски умения. Оказва се, че жените гледат с особено око, когато мъжът е в кухнята и твори, апропо, само 5% от мъжете днес ще кажат, че готвенето е женска работа!

Мъжкарят трябва да спи с колкото може повече жени

Сексуалните постижения променят мирогледа и изграждат различно впечатление сред мъжката част в социалната среда. Високият брой на партньорките е и символ на опит, особени качества в леглото и присъствието на изграден подход. Именно този манталитет се смята за най-голямата грешка на жената, защото тя винаги ще очаква да бъде прелъстена и изоставена. Поредната статистическа аномалия ще покаже, че ти живееш на Марс, а тя посещава лятната вила на Венера. 50% от силния пол твърдят, че най-мъжкото изпитание е да бъдеш добър съпруг и грижовен баща. Бонус точки се получават и ако можеш да поправяш всичко у дома (13%), а любовчиите са тесен кръг от мъже, които не минават повече от 4%. 

Заключение: 

Не е ли време да пенсионираме породата "Булгар" с потник на дупки и плетени обувки с черни чорапи? Все по-често става ясно, че половото разделение е изкуствено създадено, за да може адвокатите по бракоразводни дела да не умрат от глад. Да, понякога искаме и мусака, но ще върнем жеста и ще разходим кучето. Жената не иска нищо по-различно от теб (не броим тройката), а леките разминавания остават част от диалога, който ще водиш след това. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
hunt
05 август 2014 | 12:58

Разковничето е в това да уважаваш жените, но едновременно с това да направиш така, че да си знаят мястото във връзката. А то е ДО теб. Никога отгоре ти.

Шпек
05 август 2014 | 11:46

Пичове, само ми кажете кой ви каза, че да си Мъж означава непременно да си "породата "Булгар" с потник на дупки и плетени обувки с черни чорапи"? По тоя начин яко наливате вода в мелницата на най-долнопробните кифли. Послушайте хубаво какво ви казва един наближаващ 50-мъж: мъжете и жените просто са различни и всичко останало са феминистки булшити. Истинският мъж прави следните неща: говори малко, думите му тежат и винаг застава зад постъпките си. Прави първо това което трябва, а после това, което иска /или искат от него/. Джентълмен е, но прави разлика между това да се държиш вежливо с една дама и да й угаждаш на малоумните прищевки. А що се отнася до участието в домакинската работа? Става, но единствено ако имаш до себе си зряла партньорка, която няма да приеме това като даденост. Мое изследване проведено в реални условия показва, че домакинстването на съпруга води до бърза и рязка феминизация на съпругата, което резултира в рогизация на първия. Факт. Като цяло - сложно нещо са семейните взаимоотношения. Сега като се връщам години назад си давам сметка, че е много трудно да се разбере кога Сватбеният марш преминава в Марш да изхвърлиш боклука, Марш да измиеш чиниите, Марш… Та такива ми ти работи, менове. Мислете, за да не ревете после....

Flash Gordon
05 август 2014 | 09:05

Не съм вярвал, че ще прочета подобна статия тук. Малко съм убъркан...