Мъжкото приятелство е по-силно

Легендата разказва, че някъде там съществува истинско приятелство между жени. Не се смейте, казахме, че говорим за легенда. Жените са очарователни създания, без които не можем, но пък с тях никога не сме имали свободата да бъдем такива, каквито сме - кретени, разгонени мастии и абсолютни алкохолни почитатели. Винаги сме твърдeли, че сме елементарни същества със сложно упътване, което дамите не могат да разберат, но за сметка на това сме доволни, че все още има достатъчно истински мъже, които знаят защо питонът зад ципа не е просто форма на удоволствие и отговорност. И понеже започнaхме темата за приятелството, ето с какво можеш да се отличиш и да докажеш, че мъжът е по-добър приятел!

Лиценз за секс

Във всяка мъжка вечер има поне един късметлия, чийто чар е накарал похотливата барманка да се усмихне и да усети влажните южни потоци в организма си. И колкото и стадни животни да бъдем, щом един получи покана за секс, приоритетите ще се променят. Всички сме били в тази ситуация и знаем, че щом горната глава остане празна и лишена от смисъл, долната има своя шанс да блести. Нека не забравяме, че основната цел е да накараме някоя бамбина да крещи като VIP звезда в Биг баткото! И за разлика от руските исторически филми, в които всеки дезертьор се разстрелва, ние сме добри хора и можем да преглътнем напускането, ако бъдат споделени достатъчно пикантни истории - имала ли е разперен гарван, пеперудка на кръста, но и снимките не можем да върнем! Напомняме, че пачаврата е първата жена, която реши да прибере мъж обратно в розовата пещера! 

Нямаме лоши чувства

... особено щом сме пред компютъра и сме готови да накажем всеки от дружината. Дами, пожелаваме никога да не видите ядосан мъж с джойстик с ръка, защото така се ражда домашното насилие. Ние обичаме дигиталната война, обичаме да теглим по една ножка (буквален превод) на Пешо, който за пореден път чакали със снайпер и никога не сме се отказали от бирата след тези изживявания. Кога ще пораснем? Щом си плащаме видео игрите, значи сме достатъчно пораснали! Освен това сме длъжни да кажем, че Пешо чийти, лагът също му помогна! Дигиталната доминация винаги е била чаровна по всеки начин. 

Джоуи дели храна

... особено ако е живял в общежитие с други маймуни. Човешката цивилизация винаги е познавала възбудата от преследването на храната. Веганите са били лоши ловци и са измислили всички истории за вредата от месото, но това е друга тема. Това, което винаги сме оценявали е фактът, че сандвичите на колегата са по-вкусни от нашите, а и ние никога не си носим. На всяко работно място е необходимо да се ощети поне един човек, който старателно е надписал менюто си. И нека не забравяме, че това няма да ни накара да се разсърдим, защото винаги има друга храна, която да изплюскаме. Истинският мъж на работното място е длъжен да поддъра фигурата на жената, а това означава, че същата ще изгуби привилегията си за салата "Цезар", торта и всякакви други вкусотии, които си е донесла. 


Бившата на приятел е

... свободна! Това може да е малко крайно, но познаваме много хора, които живеят в административния кръг "Барни-Робин-Тед". Мнозина казват, че сексът разваля приятелствата, ала кой е развалил сладолед с шоколадови пръчици? Кой? Все някога ще се озовете с бившата на приятел, която наистина иска да ви покаже бенката на онова специално място. Разбира се, че ще има фантазии и въпроси като "На кого е по-голям?", но истинската дама никога не отговаря на този въпрос, благородните лъжи също са полезни в такива моменти. Нека не забравяме, че вагината е ничия собственост, временният абонамент движи световните сили!

Истината е пикантна

Защо мъжете могат да бъдат толкова верни? Те казват това, което мислят, а и много често не мислят! Това означава, че спокойно можеш да погледнеш приятел и да му кажеш "Детето ти е грозно и поне знаем, че жена ти не е изневерявала!". Защо? Колко красиво може да е едно сбъркано, ревливо и наакано същество, което са повелили на нашият добър приятел - чехльото? И това няма никакво значение, защото ние си го обичаме и той го знае. Между мъжете няма тайни! Ние започваме деня с това, което сме еб... обичали и това, което сме закусвали - няма средно положение! Опитай се да говориш откровено с всяка жена, преди да станеш кретен, простак, малоумник, нещо друго обидно! Жените не пускат газове, а дъги, простак такъв!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
06 октомври 2016 | 21:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46(ОБНОВЕН) ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 49 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE