Методите за манипулация на лошия герой в една връзка

Миналият месец споделихме за всички проблеми, през които минава добрият човек в една връзка. Неговият живот изобщо не е приказен и след няколко разочароващи връзки осъзнава, че братя Грим просто са били твърде добри в писането на детска фантастика, защото кавалерство не просто е мъртво, а и заличено изцяло от архивите на мъжкия кодекс. Времето на истинските кавалери е поредната ретро история и ще бъдат необходими много години, преди да бъде одобрено за класика. На негово място идва съвременният злодей, гадина и манипулатор, за чийто методи искаме да говорим в следващите редове. Запознайте се с човека, който никога няма да мачка чаршафите сам, защото през неговата призма жените са лесни. Запознайте се с лошия в страшния филм и искрено се надяваме, че няма да вземете пример от него - човешките отношения са по-ценни. 

1. Никаква излишна информация

Споделянето на тайни показва, че имате някакво по-специално отношение, а вие изобщо не искате това. Колкото по-малко е известно за вас, толкова по-голям интерес се събужда около особата Ви. Печелите допълнителни точки, когато заявите ясно, че не желаете връзка, не желаете да бъдете нещо повече от полови партньори и изобщо не се вълнувате от извънкласните й занимания. Манипулаторът само заявява, че е дал пълната свобода, но вместо това обсебва и ясно се разпорежда, запазвайки всички свои лични права. В момента може да си мислите, че няма жена, която би изтърпяла нещо подобно, нали? Запознайте се със следващите редове! 

2. Неговите положителни качества

Преобладаващото състояние на задник/цербер ще се редува с леки нотки на романтика и комплименти, предоставени изцяло в умерени количества. Задникът е личност, която отдавна е разкрила слабите страни на партньорката, притежава качествата на добрия любовник и понякога може да дойде с дебел портфейл. Тези качества задоволяват на най-първично ниво и биха били достатъчни за жената, която търси своя грижовен амиго. Опитът в леглото би могъл да събори и най-пазената женска крепост, но тя отдавна не е апетитна. Той контролира, поробва, унижава и командва. Присъдата за отклонения е по-жестока от всяка друга - червеният картон се дава за всичко от симулация до закъснение. 

3. Нищо не е достатъчно добро за него

Блажени са жените, които си мислят, че могат да впечатлят с нещо. Личност от този калибър най-често се отегчава на втората седмица и се оглежда за нещо друго. Опитите за изненади, правенето на оригинални подаръци и дори св*рката в киното, са само част от провалите, които една жена ще опита. Егоистичната натура вече е успяла да се задоволи с материалното, а арогантното поведение не позволява да се радва на малките неща, тази личност обича да притежава вещи, които бързо омръзват, заменят се или се забравят. Безинтересът към човешките ценности се заменя с желанието за достигане на предела на женското търпение. С пречупването на женското его се ражда и емоционалната робиня, която ще се подчинява на всичко, обзета от страха, че може да бъде зарязана от "принца". 

4. Неговият криптонит - материалистката

Някои жени са по-големи експерти в изпразването на банкови сметки от гърците. Техният живот преминава в търсенето на приемник, чийто жизнени сили да бъдат изсмуквани по всеки възможен начин. Те прилагат сходна техника за манипулация, провазгласяват се за принцеси, за нещо специално и започват да заобикалят всяко наложено правило до постигането на пълно опитомяване. Неписаният договор между двамата остава в сила, докато един от двамата не се измори. Ключовото в този момент се изразява в поставянето на условията, защото сами се досещате, че често има жени, които не са такива. Какво като са ви завели у дома и са легнали голи в спалнята? Те не са такива, а и винаги искат да са сигурни, че няма случайно да бъдат минати, използвали и забравени, с което бетонират тоталния си провал. 

5. Пълното емоционално господство

Възможно е вече да сме обявени за луди, както и за диви девствени любители на фантастиката, но гарантираме, че в компанията на всяко същество ще има спомени и научни доказателства за личност, която отговаря на пълната представена идентичност. Следите от такава връзка могат да се забележат в жените, които избухват бързо, докачливи са на всякакви теми и мразят да се шегувате с тях. Чувството им за хумор често е изпаднало първо от емоционалната въртележка. Емоционалното господство е висша степен на контрол, където жената става щастлива по команда и изпълнението на всяка команда се възнаграждава с парцалки от мола, лъскави ваканции и правото да се чувства изключително важна като инструмент за сексуално задоволяване. Терминът "Цел" е неизвестна дума в нейния речник. Въпреки всичко негативно, подчинената приема тази форма на мазохизъм с усмивка, поддържайки илюзията за пълно щастие. Нейното спокойствие е краткотрайно, защото този хищник вече търси следващата жертва.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
08 юли 2015 | 20:05

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g