Между дома и работата

Мъжът винаги е обречен да се превръща в хамелеон. Той става всяка сутрин, трансформира се за работа и след това започва да търпи капризите на света. Това са онези 98% от света, които трябва да работят. Виж каква е разликата между средностатистическия работник и мъжа през уикенда. Това е едно жестоко преживяване.

Сутришното кафе

Отиваш на работа и осъзнаваш, че досадния колега е излокал всичкото кафе, защото му се полага и винаги върши най-ценната работа за офиса. Чопли си носа и се жалва на света, че се гърчи от работа и му плащат най-много. Мразиш го, защото никога не се съобразява с останалите. У дома се дразниш, че кафето отново е свършило и пак никой не е купил. После се сещаш, че само ти пиеш кафе у дома. Милото е на чайчета.

Повишенията

Дразниш се всеки път, когато дългокраката патка е повишена за това, че си е купила нова по-къса пола. Сигурен се, че е показвала балетни пози с крака зад ухото, за да бъде ударена от нови финансови постъпления. Споделяш мнението с колегите и всички са категорични. Прибираш се у дома и разбираш, че жена ти е повишена. Какво започваш да си мислиш?

Авантаджията

Постоянно полудяваш, когато принтерът е зает и всеки копира домашните и курсовите работи на приятели, съседи и други подобни. После не остава никакво мастило за теб. Сега ще трябва да принтираш всички портрети на Йода у дома - там поне все още има мастило. Добре, че си взе малко хартия от офиса.

Тоалетната

Принуден си да не обелваш дума, докато си по-голяма нужда и чуваш шефа, който се кара с някой в тоалетната. Разпознаваш го по децибелите, които излизат от всеки телесен отвор, включително ушите. У дома си принуден да стискаш, защото не искаш шефчето да разбере, че си се отдал на специални занимания. Все пак ти крещи и не искаш повече нерви. 

Пушачите

Благословени са ходещите комини, които прекарват няколко часа на ден в пушене на цигари. Това се оказва, че е много приятна платена почивка и се чувстваш прецакан, защото си задължен да свършиш тяхната работа, докато си играят на комини по прозорците. Прибираш се вкъщи, ядосват те и отиваш да изпушиш една цигара с пичовете от строежа срещу вас. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Т.
07 ноември 2013 | 07:54

Ами така е!!! И аз направо полудявам от пушачите. Все едно ми бъркат в г.за. Горе долу по един час и половина им отива на ден в пушене и после разправят ма то ние свършихме цялата работа. Е много ги мразя беее!!!

Печели Пари Онлайн
06 ноември 2013 | 17:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g