Модерният мъж плаче два пъти повече

Винаги ще смятаме, че Шолохов се е постарал най-много от всеки друг писател, описвайки колко труден и зловещ може да е живота на мъжа и колко точно струва истинската мъжка сълза. Ако сте пропуснали да се запознаете с красотата на руската литература и "Съдбата на човека", тогава препоръчваме да се запознаете максимално бързо. Новото изследване показва, че съвременният мъж е способен да пусне сълзите два пъти по-често, отколкото мъжете от миналото поколение.

Доказателството идва след изследване, проведено с 2000 мъже на средна възраст. Изследователите правят една груба статистика, в която се оказва, че съвременният мъж пуска сълзи около 14 пъти в своя живот, докато мъжете преди това са се пречупвали около 5 пъти в живота си. Още по-трагичното е, че 8 от 10 мъже са пускали по една сълза на емоционалната телевизия, отколкото на по-лични трагедии. Знаехме си, че не трябва да гледаме Хачико! Според психологът Дона Даусън, сълзите все още се смятат за изключителна слабост сред мъжкия пол и именно тя предизвква най-много подигравки в обществото. Емоционалните филми все пак имат и положителен ефект - въпреки емоционалните трусове, филмите могат да ви направят малко по-корави за бъдещи емоционални изпитания.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
20 март 2016 | 20:28

sk,m nf p, f.,y '8.8wgg5b c3fgxf3q

p e c h e l i o n l i n e
19 март 2016 | 15:49

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE