Моята психо приятелка и милионерка

Сигурно си мислите, че е прекрасно да бъдете обвързани с жена, която е станала милионер с помощта на лотарията. Тя плаща всички сметки, никога повече не ви се налага да работите и като цяло сте щастливи от развоя на събитията. Има само една подробност, същата може да бъде много ревниво същество. 

20-годишната Джейн Парк е спечелила повече от 1 милион паунда на 17-годишна възраст и след като е обвързана със своя приятел, дамата преценила, че трябва да обърне по-специално внимание на приятеля си Конър. В този случай му направила цял списък със закони, които не трябва да бъдат нарушавани, ако младежът все още иска да бъде близо до приятелката си с големите суми. В скромния списък присъства тест за наркотици, проверка на телефона за снимки на момичета, както и детайлно разглеждане на пениса му за евентуални следи. 

Въпреки всички прекрасни правила, Конър успява да се раздели с милионерката точно една седмица, след като приключва пътешествието си в Ибиза. Причините не остават изяснени, но подозираме, че има твърде малко хора, които биха могли да открият търпението и силата в този магически моменти. 

Подозираме, че Конър би могъл да разкаже повече, но след като знае колко адвоката могат да бъдат закупени с тази цена. Единственото, което все пак е казал по неин адрес е "Психо Джейн". Ако търсите психо приятелка с милион в банката, дамата е свободна, възползвайте се!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
09 октомври 2016 | 15:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46(ОБНОВЕН) ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE