Музикалното оформление за мъжката алкохолна вечер

Алкохолът е единственият социален лубрикант, който може да помогне да смажем вратите на приятелството, да открием нови светове, както и да потърсим вдъхновението в някои от най-абсурдните места. Това магическо питие винаги е било по-вярно от всяка жена и е разбирало онази специфична болка, която само един мъж може да познава. Веднага след двигателя с вътрешно горене, алкохолът получава почетното второ място относно най-важните човешки открития. И след като човешкото творчество може да се изрази в разнообразните алкохолни експерименти, джентълменът трябва да го уважи с правилният музикален плейлист. Не сме особени меломани, но когато искаме да давим пустата мъка, винаги я поливаме с високо октаново гориво и лирики, които да възпламенят кучката! В този случай предлагаме някои от основните стилове музика, за някои от основните видове алкохол. Дионисий се сърди, ако не му пуснете подходяща музика и изпраща сурово главоболие за неверниците! Кажи ни какво пиеш, за да кажем какво да си пуснеш! 

1. Уиски

Във всичките му разновидности, този кехлибарен еликсир може да прави чудеса с човешкото тяло. Онази специална мека топлина е способна да надвие всяка женска милувка, била тя дори и от същество като Ирина Шейк. За разлика от другите приключения, уискито е изключително възпитано питие и няма да ви нокаутира след първите три големи, ала ще върне настроението! Извършвате свещен грях, ако консумирате този алкохол с поп-фолк - Джим, Джак, Джони, Джеймс и всички останали, са дълбоко разочаровани!

Уискито е питие, което обича онези тъжни китари, чийто звук започва да ехти много дълбоко в цялата ви система. Когато усетите, че реагирате правилно на дивото соло, а след това чуете и познатите гласове на джентълмени от рода на Мик Джагър, Дейвид Гилмор, Марк Ноплфър и евентуално Мат Бернингер, тогава осъзнавате, че музиката и уискито могат да напишат съвършената любовна история - определено ще е по-добра от "Twilight"! И всяка следваща песен ще дълбае по-дълбоко, следователно ще ви трябва много алкохол! 

2. Водка

Забравете за кървавото Мери и всички останали коктейли, които един барман може да ви предложи. Русия уважава само онези, които пият това безцветно и безвкусно питие чисто! Водката може да е точно толкова смъртоносна, колкото руското автомобилостроене и AK-47.

През годините сме имали много срещи с нея и никога не сме съжалявали нито за събитията след това, нито за събитията преди това. Препоръчваме на всички, които ще рискуват и ще вървят напред като червената армия срещу немски танкове - изхвърляме капачката през прозореца и не приключваме, докато не видим дъното - нахранете се стабилно!

Освен това ще трябва да потърсите всички групи, които поне малко напомнят за Любе, Ленинград, Сектор Газа и други. Все пак трябва да се спазва традицията и няма нищо по-хубаво от чисти вокали и фон от китари. Легендата разказва, че ще започнете да говорите съвършен руски след 2-рата бутилка. Опитахме се да докажем тази легенда, но не помним нищо след първата. 

3. Ракия

Единственото питие, за което сме сигурни, че е създадено, за да не позволи на българите да превземат света! И след като сме експерти в това и можем да я произведем от абсолютно всичко, включително и въздуха, трябва да обърнем внимание на популярния балкански синдром, който разпалва онази дива родна кръв.

Има само една подробност - поп-фолкът не влияе добре на това питие. В такива моменти е редно да откриете онези родни песни, които биха могли да ви върнат ту дъ руутс оф първото либе, както се казва. Ако консумирате ракия, тогава със сигурност сте забелязали, че работи много добре с някои избрани хитове на Слави, завира достатъчно бързо с безсмъртните хитове на г-н Горан Брегович и определено се услажда повече, когато се разпеят хора като Миле Китич.

Последният е толкова популярен, че очакваме скоро да му се вдигне паметник. Сърбите отдавна са изобретили правилните ракиени техники за подпалване на мъжкото сърце - трябва ви само дюлева и повече сръбско. Препоръчваме да обърнете внимание и на музикалните гении, които стоят зад името "Рибна чорба" - един от членовете е изпил няколко къщи по кръчмите, следователно можете да му се доверите! 

4. Мастика

Никога не сме разбирали хората, които избират това чудо. Казват, че гърците са го измислили, ама ние никога не сме ги разбирали, следователно ще ни е трудно да предложим и правилната музика за това алкохолно предложение. Бихме казали сиртаки, ала е трудно да се танцува, а какво да говорим за вникването в текста.

Поставете това чудо във фризера и ще получите страстта на кристали, както и спомените около големите силиконови добавки на някои поп-фолк диви. След това поглеждате мигачите на колата и се надявате, че никой няма да ги пипа, шофьорите на BMW не трябва да се безпокоят за тях, знаем, че рядко се използват! Истината е, че не знаем, какво може да се слуша, но и не смеем да проверяваме дали музиката на Кичка би могла да помогне, все пак е пяла в Ceasers Pallace, окей? ОКЕЙ? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!