На борба със стреса на работното място

Животът никога не изглежда като този от филмите. Там имаш няколко главни героя, които винаги преживяват различни и интересни случки, а твоето най-голямо разнообразие е куриерът, който разказва тъпи вицове и заглежда колежките. Сигурни сме, че и ти си в процента, който мрази работното си място. И основата на този вид връзка идва от прекалено големия стрес, който преживяваш. Стресът е доста досаден бъг в системата, който ще те накара да имаш настроението Гринч. Предлагаме следните начини за преодоляване, преди да убиеш някой невинен нещастник на улицата. 

Спорт

Основната причина да се дразниш на работата е, че най-често не те оценяват. Все пак попадаш в една огромна корпорация, която наема около 3 милиона души, а от тях работите само ти и колегата. В спорта е малко по-различно. Тук ще трябва да играеш или да те изиграят. Показваш на какво си способен и заслужаваш всичко, което постигнеш. Надяваме се, че няма да си гола вода, за да не се стресираш повече. Ако тренираш в залата, препоръчваме да оставиш стероидите, защото те много често допринасят за повече агресия. Знаем, че кърлингът е миролюбив и успокояващ спорт. Може да изпратиш жената да тренира търкане с парцал, за да може да приложи наученото вкъщи. 

Гейминг

Имахме един колега, който редовно "убиваше" шефовете в разнообразни шутъри. Беше достатъчно да прекара един час в тоалетната, за да може да се върне спокоен и усмихнат. Всичко това е постижимо с мобилните технологии, които допринасят за по-здравата психика и хемороидите от стоене на супника. Това са рисковете на стресирания работник.  

Секс

Може да бъде със сексапилната колежка от работа или с милото у дома. Всичко зависи от социалния статус. Мачкането на чаршафите ще ти помогне да се освободиш от негативните мисли. За целта ще трябва да разполагаш с дългокрака мръсница, а не с любвеобилен пудел. В това отношения признаваме политиката на куикито! Това е бърз сексуален акт, в който няма нужда от лигавене, а само мачкане на чаршафите и освобождаване на агресията. 

Натискане на педала

Високите обороти са доста полезни. Единственият проблем е, че не искаш да съсипеш своето возило, нали? Бързо отивай да вземеш нещо под наем или направи един тест на последните актуални модели в близкия шоурум. Най-хубавото е, че в повечето случаи не се изисква нищо повече от шофьорска книжка и място, където да подпалиш гумите. Насочи се към безлюдните локации, където спокойно ще можеш да подивееш. В най-лошия случай избери празните паркинги пред големите магазини. Вечер няма никой там. 

Телефонната агресия

Не го препоръчваме, защото не е културно, но сме сигурни, че си участвал в този вид терапия. Отвори телефона и си помисли за всички доставчици на услуги, които те дразнят. Те са милиони. Можеш спокойно да се разтовариш върху чичото с промоциите, на онзи, който ти обещава интернет от 2012 година. И на почти всички, които се опитват да изпразнят портфейла ти с нови промоции. Германците са открили решение на проблема, те предлагат специална телефонна линия, на която можеш да псуваш персонала. Малко по-скъпа е, но върши достатъчно работа. 

Инвестирай в бъдещето

Ако трупаш достатъчно агресия и стрес на работното място, тогава е добре да потърсиш алтернатива. Провери какво ти липсва в CV-то и започвай да запълваш дупките. В мрежата ще откриеш достатъчно курсове, които може да ти дадат допълнителни знания и ползи. Такива инвестиции винаги помагат за бъдеща реализация. Ще бъде трудно, но нищо хубаво не е лесно. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Gosh
09 юли 2013 | 14:17

mnogozle. co m/v ideo18929_antistresin -100-tcitci.h tml само е тва ше кажа...