Наръчник на изгубения джентълмен

Кратък обзор на колежките от женските списания показва една драматична тенденция - завръщането на феминистката и нейните блянове за перфектния мъж. Изберете си списание и поне веднъж ще срещнете материал за истинския мъж, за кавалера, за мачото, за метросексуалния и за онзи, чието име не бива да се споменава - Джъстин Бийбър. Господа, жените искат да бъдете кавалери за тях, защото един бърз прочит на Кобилкина ще им подскаже, че са специални. За жалост не сме сигурни, че изобщо са си направили труда да проверят какво точно е кавалерът - реалността удря по-лошо и от Кличко! 

"Кавалерство или рицарство е термин, свързан със средновековното рицарско съсловие, което притежава военна подготовка и служи на представителите на по-висшите съсловия. Кавалерството се свързва с идеали като рицарски добродетели (смелост, справедливост, милосърдие, щедрост, благородие, целомъдрие), чест и куртоазия. Името идва от френското chevalerie, което пък идва от chevalier, което означава рицар, което пък идва от cheval (кон)." - Wikipedia

Една разходка в историята разкрива истинската същност на средновековните кавалери - добре нахранени наемници с титла и лиценз за изтърбушване на всяка женска след битката. За достоверността на информацията Ви изпращаме при Норберт Елиас и неговия прекрасен труд "Относно процеса на цивилизацията". Подобна информация би потвърдила най-големите ни страхове - истинският кавалер се крие в Перник. Нямаше изобщо да повдигаме темата, ако жената използваше думата джентълмен, но... 

Нека най-накрая заговорим за нещата с истинските им имена. Зад всеки такъв материал ще откриете една девойка, която си е повярвала твърде много, прекалила е с научните трудове на Коелю и компания, отворила е третото око, размечтавайки се за принца на бял кон и всички негови позитиви. Такива мъже в България няма да се открият по следните причини:

1. Всички са заети!

2. Не можете да им предложите нищо, което вече не са получили!

3. Омръзна им да се опитвате да ги променяте! 


Планът за създаването на съвременния матриархат върви с пълна сила. Един ден ще отворите очи и ще разберете, че трябва да се обръснете, да седнете на тоалетната чиния, за да уринирате. Съвременната жена иска от Вас да бъдете добри, галантни, мили, да не гледате други жени и в най-накрая да легнете до нея и да изчакате някой да инсталира новия хардуер в ректума. Подобни манипулации не могат да се случват точно сега, когато всеки млад мъж прекарва повече време пред огледалото, отколкото на бара с приятели. Дами, вземете си джентълменството, защото истинският мъж не иска лейди за връзка, нито нейните чаени партита. Представяме кратка част от "забравените джентълменски жестове" и нашите леки корекции!

Джентълменът се изправял, когато жена влезе в стаята. Истинският мъж няма време, за да следи кой влиза и кой излиза - осъзнаваме, че портиерът е истински джентълмен. Има само три жени, за които ще се изправим и това са: майката, бабата и учителката, която смело наливаше сиво вещество с фуния. Мъжът се изправя, за да посрещне своите събеседници като равни, както някога се е случвало и с вдигането на рицарския шлем на бойното поле, за да поздрави своя противник, докато жената е шиела гоблени и се надявала да роди няколко наследника, преди да й литне главата, защото предложила пасти на своите селяни - подобна информация не може да се срещне при Кобилкина, но иначе всички са запознати с кавалерството. 

Джентълменът никога не закъснява и си планира времето - истинският мъж също. Общото между двамата е, че чакат лейдито да се натутка и да избере правилния грим, както тоалет за едночасовата среща в ролята на "Труднодостъпна съм". Легендата разказва за точната жена, която била убита от своите, за да не дава напразна надежда. 

Джентълменът винаги гледа в очите, защото деколтето на дамата е натъпкано с чорапи. 

Джентълменът знае, че не може да си купи дама с плащането на сметки и купуването на скъпи подаръци, но се възползва от услугите й като секс за една вечер с такси за негова сметка. Господа, жените никога не са се продавали - те само се предлагат на платежоспособните джентълмени, защото нека не забравяме че "Ла*но с пари е личност!". 

Джентълменът никога не говори за своите бивши пред настоящата си партньорка, но описва и заснема всичко в блога си, запълвайки личната си колекция. 

Джентълменът е експерт в разкриването на женската красота. Задължен е да прави комплимент за красивия грим, сините морски лещи в очите, пропускайки дискретно 3-декаровия задник на лейди. 

Доброто възпитание го подтиква да отстъпи седалката си на дама в автобуса, трамвая или метрото, а допълнителната мотивация под формата на псувни и клетви допринасят за още по-бързото изправяне. 

Стилът му винаги е поставен на колене пред късата пола и дълбокото деколте на лейди. 

P.S.: Материалът е чисто вдъхновение от феминистките и тяхната мания за световен матриархат. Достъпен е в мрежата по всяко време! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
hunt
03 февруари 2015 | 18:59

Забелязали сме, забелязали сме и още как. Забелязали сме и че за много хиляди години матриархат този свят не е мръднал и на косъм... нека пак се върне матриархатът, шейба кокошките недоклатени с мания за величие шейба.

Сър Пичук
03 февруари 2015 | 11:17

Забелязали ли сте че в женския речник съчетанието "истински мъж" ВИНАГИ върви в комплект с "е длъжен"?

А
02 февруари 2015 | 14:03

Нещата такива, каквито са! :)