Най-добрите начини за прикриване на ерекция

Каквото и да си говорим, жената винаги избира официалното облекло с предизвикателна цепка. В офиса се крие онази дългокрака антилопа с непохватните маниери на Бамби в началото на филма (всички сме го гледали). Тази дама открива точния момент за навеждане и вдига не само акциите на офиса, но и цялата мъжка ескадрила. Според американското законодателство, това се брои за сексуален тормоз, сякаш си виновен, че колежката не е избрала по-къса пола, ама няма смисъл да изпадаме в подробности, защото не искаме да говорим за колежките, те са зли! Искаме да говорим за всички следствия от тяхната поява и скрити намерения, проявени след навеждането. Човешко е да вдигнеш знамето в присъствието на красавица, ние ще го приемем като комплимент, но тази реакция се посреща с разбиране само от мъжете в същата ситуация. Какво да правим, когато перверзната колежка отново тества потенциалната сила на мъжкото либидо? Да, бихме могли да я заведем в заседателната зала, където никой не влиза, но една обедна почивка няма да стигне. Избягването на дело за сексуален тормоз, обвинение в перверзия и разправия с началството, изисква специални мерки, следователно споделяме наученото.

Отвличането на вниманието

Днес си получил ролята на копиеносец, повдигайки бюрото от грешен ъгъл. Причината може да бъде колежката, която пренарежда архива и прекарва твърде много време на долните рафтове. Ако си на работното си място, изобщо не мърдай, твърде опасно е, а и жените имат особен нюх, когато душат за к... член! Спусни стола по-ниско и се намести така, че биреното коремче да стърже лайстната на бюрото. Разумно е днес да не бъдеш кавалер и да не помагаш с папките. Другият вариант е бързо да отместиш погледа на изкусителката в друга посока, освен твоята ерекция, тя може да види сладката въображаема катерица, копието на Борис Дали по улицата и всичко друго, което знаеш, че може да я заинтересува, освен твоята ерекция. 

Технологията ще спаси света

Животът ще продължи с облъчването от различни видове монитори, както и мобилни устройства. Не е необходимо активирането на самолетен режим, за да задействаш таблета в Stealth режим, просто премести своята балестична ракета в единия крачол и го прикрий небрежно със скъпата джаджа. Боксерките ще го задържат в правилната позиция, докато тревогата не премине. Големите телефони също ще помогнат, но не трябва да се огъват. 

Работната документация

Използвай счетоводния анализ, новата наредба на началството или някоя друга папка. Никой няма да погледне онази работа, която криеш зад всички други офис задължения. 

Превземи копирните машини

... до второ нареждане. Спомняме си златното време на копираните дупета на едрогърдата пищна секретарка, толкова хартия изгуби офисът. Ти не трябва да си спомняш нищо такова. Длъжен си да изкопираш всичко, включително и календарът на стената, придържайки се към основния план - размножаваш много важни документи по нареждане на шефа и трябва да докладваш, ако някой ти пречи! Повярвай ни, никой не се съмнява в нарежданията на вожда, дори и персоналът с кафяв нос. 

Пий

Екстремните ситуации изискват екстремни мерки, следователно трябва да нападнеш машината за вода, да изпиеш безалкохолното и дори чинийките с вода от саксиите - като не може да слуша, да се мъчи в тоалетната. Господа, по технически причини не препоръчваме кафето, то отприщва втори хангар, а с ерекция е немислимо да се стои върху тоалетната чиния, пробвали сме да го приберем дискретно по време на разтоварване, но се търка в супника, а това никак не е хигиенично! Кафето е забранено, зелевият сок също! Не питай за зелевия сок! 

Опитай се да го вразумиш

Хората са казали, че с добра дума всичко може да се случи. Помоли учтиво, покажи му, че в момента нямаш нужда от него, а довечера ще продължите специалната връзка между мъжът и ръката. Истинският джедай трябва да контролира силата, в противен случай ще бъде погубен от нея! 

Задоволи го

Ако няма друго решение и гадината с дългите крака продължава да дефилира, ами... Отскочи до заседателната и полирай шпагата, докато не сметнеш, че е достатъчно чиста. Потисканата скрита сила ще се отприщи за секунди и след като се отървеш от това неканено проклятие, спокойно можеш да продължиш своята работа. 

Мисли негативно

Позитивните сексуални ускорители са основната причина за втвърдените отношения, а те идват благодарение на нацупената жена у дома, сякаш си виновен, че някоя непозната ти се е усмихнала в магазина, нали? Време е да обърнеш процеса и да започнеш да мислиш за всичко, което би убило сексуалните мераци, следователно изреждаме най-ефикасните фантазии: Fiat Multipla, Барбара Стрейзънд, Веселин Маринов, пърхот и прочие. Чувстваш се по-добре, нали?

Режи го

Добре, не е задължително да вадиш градинските ножици, но поне можеш да го заплашваш малко. Вземи му страха и да се научи на малко ред и дисциплина. 

Изнеси се от офиса

Това е последното решение, твоята катана е усвоила свободната воля и смята да те убие от кръвозагуба. Напусни битката като разумен, но надарен служител и се приготви за шофиране с два скоростни лоста или инквизиция в градския транспорт. Добрата новина е, че някои жени се усмихнаха, а лошата е, че тъщата си беше вкъщи и си направи грешните изводи, ама това не се е случвало на нас, един приятел го разказва. 

Просто не си ти, когато си с ерекция... в офиса! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
see pron
21 декември 2018 | 07:39

CpPtaV Thanks so much for the post.Thanks Again. Really Great.

Печели Пари
08 октомври 2014 | 17:41

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g