Най-изтърканите клишета за свалки

Всеки мъж знае, че никога не е късно да стане за резил. Разбира се, най-често се излагаме в компанията на жени, които искаме да впечатлим. Грешките може да бъдат простени, ако поне се опитваш да откриеш оригинален подход към нежния пол. За жалост, гледането на филми, чалгаризацията и евтиния алкохол замъгляват преценката. Използването на всички клишета гарантира, че ръчните скорости ще бъдат твоя специалност за по-дълго време. Виж най-клишираните и неуспешни методи за забиване на жени.

Търкането

Танците не са наша страст, разбрахме, че сме пластични колкото дърводелски метър, което гарантира, че дори и гърченето като настъпен червей е сложна задача за нас. Ако не владееш чупката, просто се радвай на другите, които владеят стъпката. Разбира се, тук идват и юнаците, които вярват на алкохола и си мислят, че търкането с ерекция в женския задник е най-сексапилното нещо, което може да се случи на жена. Изненада пичове, не е! И най-лошото е, че ти няма да си първият, а поредният досадник в сексуалните допири стил "Виж колко е голям!". Пропусни го, изглежда странно, не е оригинално и плаши хората, които гледат отстрани! 

Питието

Алкохолът е уникално човешко откритие. С него смазваш пантите на приятелството, стопяваш ледовете и със сигурност може да бъде един сериозен коз. За жалост е в тестето на плейбойчетата от 60-те и 70-те години, когато жените бяха все още евтини. Същото е запазена марка и на Митьо Пищова, което те сваля на неговата класа. Черпенето винаги създава двусмислия, особено когато го прилагаш на непозната девойка. Тя ще си мисли, че я смяташ за толкова евтина или се обижда, защото я мислиш за твърде лека, че да върже на този номер. Не очаквай чудеса от етанола. Ако девойката е в голяма компания, ти ставаш мишена на сериозни подигравки, дори и да си всичко, което тя иска. 

Погледът

Разбира се, че не изглеждаш като Чарлз Менсън, вождът на племето Тайпе и говорителя от WS Teleshop. Почти във всеки бар има един човек, който фиксира жените, следва ги, преценява погледа им и се опитва да осъществи контакт, най-често се надява на телекинеза. Ухажорът може да привлече вниманието, но с това приключва шанса са за всичко останало. Томас Хюит може да успее да излезе с нея, преди теб.

Добрият приятел

Те са шумни, готини, усмихнати и много досадни. За жалост са приятели с всички. Ще разбиеш ледовете, ако си в компания с поне някакви познати, но когато летиш соло, препоръчваме да се въздържаш. Жените мразят досадници и клишета като "Здрастиииииии, аре пием шотове!". Докато хищникът си мисли, че е душата на купона, всички се опитват да избягат от него. Има и още по-лоша новина, всичкото подскачане ще покаже само, че връзката е невъзможна, защото "Подушвам, че не сме от една порода!".

Досадникът

Има едно златно правило, когато си излъскал шпагата за битка - проверявай жертвата. Жените ходят на групи до тоалетната, защото не обичат да мълчат, докато чакат на опашката, а ходят по двойки, защото винаги има опашка за тоалетната. Избягвай големите женски групи, те са "по женски" или просто ще мразят всяко мъжко, което се е появило. Разбира се, това са и несигурните кошути, които обединени остават верни и солидарни на себе си и силно мразят мъжкото присъствие. Избягвай ги, нямаш голям шанс с ядосаните девойки!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
UNBELIEVABLE
10 октомври 2013 | 23:29

Тъп сарказъм.

agent skali
10 октомври 2013 | 21:42

6ta klata lafa vinagi mi pomaga ili se smeen i napivame ili q klata

Иво Петков
10 октомври 2013 | 16:36

ХАХА ПО ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ....,,Избягвай големите женски групи, те са "по женски" или просто ще мразят всяко мъжко, което се е появило." хахаха

фото редактор
10 октомври 2013 | 10:18

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

3
10 октомври 2013 | 09:44

Сигурно, защото излизаш само с курви

1
09 октомври 2013 | 21:19

Вие сте наркомани, кви са тия глупости. 98% от к*рвите скачат веднага.

Печели Пари Онлайн
09 октомври 2013 | 16:02

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g